Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Chrissy Teigens gravidbotox – beslutet för att slippa smärtan

Chrissy Teigen är gravid med sitt och maken John Legends tredje barn.Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Men under graviditeten har hon drabbats av fruktansvärda huvudvärksattacker.Foto: KM/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Det väljer hon nu att behandla med hjälp av botox.Foto: LONDON ENTERTAINMENT/SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN

Chrissy Teigen är gravid med sitt och maken John Legends tredje barn.

Men under graviditeten har hon drabbats av fruktansvärda huvudvärksattacker – något hon nu behandlar med botox.

”Var glad när jag fick godkänt att göra botox i nackmuskeln, tillsammans med en galen kombination av betablockerare och radiovågor”, skriver Chrissy Teigen på Twitter.

Modellen och matprofilen Chrissy Teigen är gravid med sitt tredje barn. Tillsammans med maken John Legend har hon dottern Luna och sonen Miles, som paret fått med hjälp av IVF-behandlingar.

Bebisen i magen blev dock till utan hormonell hjälp – men ger nu Teigen svår huvudvärk. Det väljer hon nu att behandla med hjälp av botox.

”Jag får jättehemsk graviditetshuvudvärk. Var glad när jag fick godkänt att göra botox i nackmuskeln, tillsammans med en galen kombination av betablockerare och radiovågor”, skriver Chrissy Teigen på Twitter.

Teigens drag för att slippa huvudvärken

Teigen har tidigare använt sig av botox i käkmuskeln för att lindra huvudvärk från tandgnissling. Botoxen sprutas in och försvagar muskeln i käken, så att man inte orkar gnissla så mycket tänder under natten.

”Det är så illa men nu ser jag äntligen ljuset i tunneln. Käkbotox mot mina gnisslande tänder är ett måste för min vanliga huvudvärk. Man kan också göra bakom ögonbrynet om man har migrän. Livsändrande.... Ja, om du har möjlighet att gå till en neurolog i stället för en kosmetisk behandling är det bättre och säkrare”, skriver hon på Twitter.

Chrissy Teigen slår tillbaka mot kroppshatet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.