Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Chrissy Teigen: Jag har förlorat mitt ofödda barn

Chrissy Teigen: Jag har förlorat mitt ofödda barn
Chrissy Teigen har delat ett hjärtekrossande inlägg i sociala medier där hon berättar att hon och hennes man John Legend förlorat deras ofödde son.Foto: Chrissy Teigen/Twitter / Chrissy Teigen/Twitter
I augusti berättade Chrissy Teigen att hon väntade sitt tredje barn.Foto: LONDON ENTERTAINMENT/SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN

Modellen och matprofilen Chrissy Teigen har drabbats av missfall.

I ett djupt personligt inlägg på Instagram berättar hon om sorgen efter barnet, som hon och hennes man John Legend valt att kalla Jack.

”Vi är chockade och i den sortens djup smärta som man bara hör talas om, den sortens smärta vi aldrig känt tidigare,” skriver hon.

I augusti berättade Chrissy Teigen, 34, och hennes man, popstjärnan John Legend, 41, att de väntade sitt tredje barn.

Barnet, parets tredje, var beräknat till tidigt 2021.

I söndags lades Chrissy Teigen in på sjukhus efter blödningar som kopplats till problem med moderkakan.

”Till Jack: Jag är så ledsen”

I dag, torsdag, berättade paret att deras ofödda son inte överlevt komplikationer under graviditeten.

”Vi bestämde inte vad våra barn skulle heta förrän i absolut sista minuten efter att de fötts, precis innan vi lämnat sjukhuset. Men av någon anledning hade vi börjat kalla den här lille pojken i min mage Jack. Så han kommer alltid att vara Jack för oss, ” skriver Chrissy Teigen på Instagram.

”Jack jobbade så hårt för att bli en del av vår familj, och det kommer han att vara, för alltid. 

”Till vår Jack: Jag är så ledsen att du i de första få stunderna av ditt liv möttes av så många komplikationer, att vi inte kunde ge dig det hem du behövde för att överleva. Vi kommer alltid att älska dig.

”I dessa de mörkaste av dagar kommer vi sörja, vi kommer gråta sönder våra ögon. Men vi kommer att krama och älska varandra hårdare, och ta oss igenom det.”

https://www.instagram.com/p/CFyWQLWpJ3u/
Modellen och matprofilen Chrissy Teigen, 34, och artisten John Legend, 41, väntar sitt tredje barn tillsammans.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.