Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Chrissy Teigen gravid – opererades ovetandes

Chrissy Teigen gravid – tog ut implantaten
Chrissy Teigen, 34, ska bli mamma för tredje gången.
Foto: LONDON ENTERTAINMENT/SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN
Paret har sedan tidigare två barn tillsammans.
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
John Legend, 41.
Foto: SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK

Chrissy Teigen och John Legend väntar sitt tredje barn tillsammans.

När modellen nyligen opererade bort sina bröstimplantat var hon redan gravid – utan att hon visste om det, skriver Page Six. 

”Jag gjorde ett rutinmässigt graviditetstest som man gör före operationer. Det stod negativt. Det var inte negativt”, skriver Chrissy Teigen på Twitter.

Modellen och matprofilen Chrissy Teigen, 34, och artisten John Legend, 41, väntar sitt tredje barn tillsammans.

Paret, som tidigare har barnen Luna och Miles, avslöjade glädjebeskedet i Legends nya musikvideo ”Wild”, där Teigens växande bebismage zoomas in på vid ett tillfälle.

På Twitter berättar nu Chrissy Teigen att hon var gravid redan när hon opererade bort sina bröstimplantat tidigare i sommar – men att hon inte visste om det då.

”Jag gjorde ett rutinmässigt graviditetstest som man gör före operationer. Det stod negativt. Det var inte negativt”, skriver hon på Twitter.

”Jag var livrädd”

När hon tog ett till graviditetstest efter operationen, som gjordes 19:e juni, var hon rädd att barnet inte skulle överleva på grund av operationen.

”Jag var livrädd... Är ganska säker på att man inte ska plocka ut sina bröstimplantat när man är gravid”, skriver Teigen.

Men bebisen i magen verkar ha klarat av en bröstoperation, och lever och frodas.

Både Luna och Miles har Teigen blivit gravid med efter att ha genomgått IVF-behandlingar, medan den nya bebisen har blivit till helt på naturlig väg utan fertilitetsbehandlingar. Den här nya upplevelsen gör exmodellen nervös.

”En del av mig saknar säkerheten i mina perfekta embryos som är skapade i en labbtallrik. De kändes onåbara och säkra. Nu känns det lite som att jag går på äggskal”, skriver hon på Twitter.

Julia Bergmans gravidlycka med hockeyproffset: ”Så glada”
https://twitter.com/chrissyteigen/status/1294492269345742854

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.