Chris Pratt väntar första barnet med nya hustrun

Katherine Schwarzenegger och Chris Pratt gifte sig i juni förra året.
Foto: ETIENNE LAURENT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN

”Avengers”-skådisen Chris Pratt och författaren Katherine Schwarzenegger väntar barn, uppger flera källor för People.

Tio månader efter paret gifte sig kommer beskedet som innebär Pratts andra barn och det första för Schwarzenegger.

Chris Pratt, 39, och Katherine Schwarzenegger, 29, gifte sig på den lyxiga resorten San Ysidro Ranch i Montecito, USA, i juni förra året.

Paret har dejtat sedan juni 2018. Bara sju månader senare gick Pratt ner på ett knä och friade till Katherine Schwarzenegger, dotter till Arnold Schwarzenegger. 

Förlovningen kom som en överraskning för många då hans skilsmässa med skådespelerskan Anna Faris, 42, precis hade gått igenom efter åtta års äktenskap.

Chris Pratt och Katherine Schwarzenegger ska bli föräldrar

Källor har tidigare berättat för People att paret var redo att skaffa barn direkt efter bröllopet och nu 10 månader senare ser det ut att vara ett på väg.

Schwarzenegger har kommit väl överens med Pratts son från sitt tidigare förhållande, sjuårige Jack. Redan när de började dejta var han sonen med, uppger källor för People.

– I stället för att bara njuta av ensamma romantiska dejter var Chris son tidigt en stor del av deras dejtingliv, säger en källa till tidningen.

Pappa Arnold ser fram emot barbarn

Arnold Schwarzenegger har tidigare sagt att han var exalterad över möjligheten att hans dotter skulle få barn, men att det helt var deras beslut. 

– Jag trycker inte på för jag vet att det kommer att hända till slut. Det är upp till Chris och henne när de vill göra det. Men jag ser fram emot det, sa han till amerikanska tv-kanalen Extra.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.