Gwyneth Paltrow och Chris Martin berättade om sitt kraschade äktenskap redan för tre år sedan, men skilsmässan är ännu inte klar. Foto: Colin Young-WolffGwyneth Paltrow och Chris Martin berättade om sitt kraschade äktenskap redan för tre år sedan, men skilsmässan är ännu inte klar. Foto: Colin Young-Wolff
Gwyneth Paltrow och Chris Martin berättade om sitt kraschade äktenskap redan för tre år sedan, men skilsmässan är ännu inte klar. Foto: Colin Young-Wolff
Martin ska ha ignorerat Paltrows ansökan i nio månader. Foto: Ian GavanMartin ska ha ignorerat Paltrows ansökan i nio månader. Foto: Ian Gavan
Martin ska ha ignorerat Paltrows ansökan i nio månader. Foto: Ian Gavan

Chris Martins tystnad – nu kan Paltrow få allt

Publicerad

Kändisparets skilsmässa går inte framåt.

Chris Martin har ignorerat Gwyneth Paltrows ansökan i nio månader.

Nu kan Gwyneth Paltrow få allt i uppdelningen.

Det var i slutet av mars 2014 som Coldplay-sångaren Chris Martin, 38, och skådespelaren Gwyneth Paltrow, 43, gemensamt berättade på Paltrows hemsida att äktenskapet hade kraschat.

"Det är med hjärtan fulla av sorg vi har beslutat oss för att separera. Vi har jobbat hårt, både tillsammans och isär för att se vad som kan vara möjligt mellan oss och kommit fram till slutsatsen att även om vi älskar varandra väldigt mycket ska vi separera", skrev de bland annat.

Men fram till april förra året hade paret inte lämnat in någon skilsmässoansökan, skrev brittiska The Sun, och avslöjade att Gwyneth Paltrow hade beslutat sig för att lämna in papperen till en domstol i USA.

Nu skriver TMZ att Colplay-musikern Chris Martin har ignorerat hennes ansökan i nio månader.

 

 

LÄS MER: Paltrow och Martin försöker en gång till

 

 

Chris Martin och Gwyneth Paltrows skilsmässa

Chris Martin har sedan maj tilldelats flera legala dokument utan att svara på skilsmässoansökan. Varken Gwyneth Paltrow eller domaren har kunnat gå vidare.

Och nu har domaren reagerat på Coldplaystjärnans ignorans, skriver TMZ.

 

 

LÄS MER: Chris Martin skriver kärlekslåtar till Paltrow

 

 

Enligt sajten kan domaren snart utfärda en tredskodom, vilket skulle innebära att Gwyneth Paltrow får allt hon bad om i sin skilsmässoansökan.

Dock ska deras respektive team vara mitt uppe i förhandlingar om deras gemensamma tillgångar, skriver TMZ.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag