Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Chris Evans svar efter nakenbilderna på Instagram

Foto: FAMEFLYNET / STELLA PICTURES
Foto: JOE SUTTER/PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES/PACIFICCOASTNEWS/AVALON.RED B6

Chris Evans väckte minst sagt uppmärksamhet när han i helgen råkade läcka bilder från sin kamerarulle – inklusive nakenbilder på sig själv.

Nu tar ”Avengers”-skådespelaren bladet från munnen för första gången, och utnyttjar uppståndelsen till något bra.

”Nu när jag har er uppmärksamhet... Rösta tredje november!”, skriver han på Twitter.

”Avengers”-skådespelaren var på allas läppar i helgen, efter att han råkat ge en skymt av sin egen kamerarulle i mobilen, på sin Instagram Story.

Chris Evans, 39, spelade spelet ”Heads up” med familjen, något han visade på sociala medier, och i slutet av videoklippet syntes hans kamerarulle – med minst sagt barnförbjudet innehåll.

Evans hade bland annat en svartvit bild på en penis med stånd, som många av hans följare tror är hans egen. Bland bilderna fanns också en meme på honom själv med texten ”Guard that pussy”.

Chris Evans var snabb med att ta bort videon, men printscreensen spreds snabbt över internet.

Chris Evans bryter tystnaden om pinsamma nakenmissen

Nu väljer skådespelaren att bryta tystnaden efter den pinsamma händelsen – och vänder den till något gott.

På Twitter skriver Chris Evans: ”Nu när jag har er uppmärksamhet... Rösta tredje november!”

Evans, tillsammans med ”Avengers”-kollegan Mark Ruffalo, är uttalade kritiker till president Trump, och vill att fansen ska använda sin rösträtt till att byta styre i landet i november.

Ruffalo använde också Trump för att skämta om kompisens penismiss.

”Brorsan, medan Trump är president finns det inget du kan göra för att skämma ut dig själv. Där ser du... en ljusglimt”, skrev Mark Ruffalo på Twitter.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.