Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Chris Browns ex: "Tänkte döda mig"

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Chris Brown.
Foto: Perez/X17online.Com / PEREZ/X17ONLINE.COM/ALL OVER PRE X17 INC
Karrueche Tran.
Foto: Jordan Strauss / AP TT NYHETSBYRÅN

Chris Brown har hotat ex-flickvännen Karrueche Tran till livet. R&B-stjärnan uppmanas nu att hålla sig borta från henne – det uppger TMZ.

– Han har sagt till några personer att han tänkte döda mig, har Tran sagt under ed.

Chris Browns kvinnosyn har sjunkit ännu ett snäpp närmare botten. TMZ rapporterar att ex-flickvännen Karrueche Tran påstår att Chris Brown sagt att han varit beredd att "take her out" (döda henne).

– Han har sagt till några personer att han tänkte döda mig, sade Tran i domstol.


LÄS MER: Chris Brown anklagas för kvinnomisshandel 


Knuffade henne ner för trappan

Anledningen till dödshotet hotet var att hon inte ville återvända till förhållandet. I rapporten som TMZ tagit del av framgår det också att Brown misshandlade den före detta flickvännen – hon vittnar bland annat om han slagit henne i magen för ett antal år sedan. Han ska även ha hotat Trans vänner.

"Han knuffade ner mig för trappan", framgår det också i dokumenten.


Karrueche Tran är nu orolig för att Brown ska gå från ord till handling. Efter en video som Brown lagt ut på Instagram framgår det att han inte tänker släppa den före detta flickvännen. Chris Brown har nu besöksförbud – förbjuden att komma Tran närmare än 100 meter.


LÄS MER: Stor polisinsats vid världsstjärnan Chris Browns hus


Misshandlade Rihanna

Det här är inte första gången den populära R&B-artisten gör sig skyldig till den här typen av brott. 2009 erkände han sig skyldig till att ha misshandlat dåvarande flickvännen Rihanna. Brown dömdes då till 180 dagars samhällstjänst, och fem års skyddstillsyn för grov misshandel.


I Sverige protesterade många och bojkottade artistens två senaste konserter på Globen. Båda konserterna fick också botten-betyg av Expressen recensent Anders Nunstedt.


LÄS MER: Så bra var Chris Browns konsert på GlobenFölj Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.