Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Chocken i ”Bachelor”: Simons ex dyker upp

Här dyker Simons ex upp i "Bachelor"
Olivia Nilsson, 21, har ett förflutet med Simon Hermansson.Foto: TV4
Nu dyker hon upp i ”Bachelor”. Foto: TV4
Bachelorn Simon Hermansson, 29. Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
I ”Tjejerna avslöjar allt” tycks de andra tjejerna vara måttligt roade över faktumet att Olivia Nilsson kommer in i programmet.

En ordentlig överraskning väntar i ”Bachelor” då Olivia Nilsson, 21 – som tidigare dejtat ”bachelorn” Simon Hermansson, 29, plötsligt kommer in i programmet.

– Jag hoppas det känns bra mellan oss och att vi klickar som vi gjorde hemma, säger hon i det webbsända extraprogrammet ”Tjejerna avslöjar allt”.

Konkurrensen mellan tjejerna i ”Bachelor” är som vanligt tuff. Nu blir den kanske ännu tuffare då Olivia Nilsson gör entré i programmet.

21-åringen har nämligen ett trumfkort på sin hand: Hon har en historia med Simon Hermansson, en av säsongens två ”bachelors”.

– Vi träffades ju ganska intensivt förra året, berättar hon i ”Tjejerna avslöjar allt”.

Enligt Olivia Nilsson var de både inte tillsammans, så som i ett förhållande, men de dejtade och sågs vid upprepade tillfällen.

Hon berättar hur Simon Hermansson skickade en länk till henne om att han skulle vara med i ”Bachelor”, och att hon därefter bestämde sig för att söka direkt.

– Jag hoppas det känns bra mellan oss och att vi klickar som vi gjorde hemma, säger Olivia Nilsson.

”Faktiskt haft honom hemma”

Själv anser hon att hon har en fördel som sedan tidigare dejtat Simon Hermansson.

– Det är det som jag ändå tycker är skönt jämfört med de här tjejerna, att jag ändå faktiskt haft honom hemma, säger hon i en intervju på plats vid inspelningarna, som visas i ”Tjejerna avslöjar allt”.

Hon avslöjar också att hon och Simon Hermansson har haft sex med varandra.

Enligt Olivia Nilsson slutade de båda ses då hon upplevde att Hermansson inte riktigt hade släppt sin exflickvän.

Men att de redan gjort slut en gång ser Olivia Nilsson inte som ett problem.

– Nej för vi gjorde ju inte slut för att det var något bråk, utan det kändes bara inte rätt eller bra just då. Det hade varit skillnad om vi hade haft världens bråk och sen inte haft kontakt efter, då hade jag nog aldrig sökt.

”Bachelor – Tjejerna avslöjar allt” sänds måndag och torsdag på TV4 Play och C More. Det här avsnittet sänds 4 november. 

”Bachelor” sänds måndag till torsdag på TV4 Play, Sjuan och C More. Avsnittet där Olivia Nilsson kommer in sänds den 5 november.

Här är Simons första tv-intervju:

Rekord i ansökningar - allt om hockeykillen i Bachelor

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.