Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Cher hyllas efter vågade numret

Foto: CHELSEA LAUREN/REX/SHUTTERSTOCK
Foto: PG / SPLASH NEWS
Foto: CHELSEA LAUREN/REX/SHUTTERSTOCK
Foto: SPLASH NEWS
Foto: CHELSEA LAUREN/REX/SHUTTERSTOCK

Cher har hyllats stort efter sitt framträdande på  Billboard Musical Awards. 

Stjärnan tog emot ett pris och gick upp på scenen i en väldigt vågad trådklänning – sedan körde hon hitsen "Turn back time" och "Believe".

"Cher är en legend", skriver ett fan på Twitter. 

Cher fyllde 71 för bara ett par dagar sedan och firade det på bästa sätt. Det var under lördagens gala Billboard Music Awards som den legendariska stjärnan fick ta emot priset "Icon Award", efter hennes långa och inflytelserika karriär inom musikbranschen.

Cher framförde klassikern "Believe" och körde även "Turn back time". I hennes första nummer gick Cher upp på scenen i en tredelad trådklänning – som överraskade publiken rejält. Outfiten var rejält vågad och Cher visade upp mycket hud. Stjärnan hade också på sig en beige kroppsstrumpa under klänningen och en blond peruk med rosa toppar. 

"Jag vill tacka min mamma"

Chers vågade outfit och spexiga nummer fick hela publiken att jubla och hon hyllades stort.

Cher fick priset av artisten Gwen Stefani och på scenen höll hon ett känslomässigt tacktal – där hon valde att rikta sig till sin mor:

"Jag vill framför allt tacka min mamma, för när jag var liten sa hon: 'Du kommer inte att vara den smartaste, du kommer inte att vara den sötaste, du kommer inte att vara den mest talangfulla – men du kommer att vara speciell och unik". 

https://twitter.com/THR/status/866486102357442561

Hon fortsatte att tacka de som jobbat runt henne under hela hennes karriär:

"Jag har fått så mycket hjälp och jag har fått arbetat med de bästa personerna. Ett år jobbade jag för 25 dollar. Det har lärt mig så mycket. Men i slutändan tror jag att tur har så mycket att göra med min framgång. Jag tror att den största anledningen till min framgång är tur – och lite annat som kastades in mixen". 

Cher hyllades på sociala medier 

Efter sitt framträdande hyllades Cher även på sociala medier.

"Cher är en legend", skrev en person.

"Du är en otrolig, talangfull, inspirerande och härligt kaxig artist. Älskar dig", skrev ett annat fan. 

https://twitter.com/billboard/status/866488947328913408

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.