Foto: CHELSEA LAUREN/REX/SHUTTERSTOCKFoto: CHELSEA LAUREN/REX/SHUTTERSTOCK
 Foto: CHELSEA LAUREN/REX/SHUTTERSTOCK
Foto: PG / SPLASH NEWSFoto: PG / SPLASH NEWS
 Foto: PG / SPLASH NEWS
Foto: CHELSEA LAUREN/REX/SHUTTERSTOCKFoto: CHELSEA LAUREN/REX/SHUTTERSTOCK
 Foto: CHELSEA LAUREN/REX/SHUTTERSTOCK
Foto: SPLASH NEWSFoto: SPLASH NEWS
 Foto: SPLASH NEWS
Foto: CHELSEA LAUREN/REX/SHUTTERSTOCKFoto: CHELSEA LAUREN/REX/SHUTTERSTOCK
 Foto: CHELSEA LAUREN/REX/SHUTTERSTOCK

Cher hyllas efter vågade numret

Publicerad

Cher har hyllats stort efter sitt framträdande på  Billboard Musical Awards. 

Stjärnan tog emot ett pris och gick upp på scenen i en väldigt vågad trådklänning – sedan körde hon hitsen "Turn back time" och "Believe".

"Cher är en legend", skriver ett fan på Twitter. 

Cher fyllde 71 för bara ett par dagar sedan och firade det på bästa sätt. Det var under lördagens gala Billboard Music Awards som den legendariska stjärnan fick ta emot priset "Icon Award", efter hennes långa och inflytelserika karriär inom musikbranschen.

Cher framförde klassikern "Believe" och körde även "Turn back time". I hennes första nummer gick Cher upp på scenen i en tredelad trådklänning – som överraskade publiken rejält. Outfiten var rejält vågad och Cher visade upp mycket hud. Stjärnan hade också på sig en beige kroppsstrumpa under klänningen och en blond peruk med rosa toppar. 

"Jag vill tacka min mamma"

Chers vågade outfit och spexiga nummer fick hela publiken att jubla och hon hyllades stort.

Cher fick priset av artisten Gwen Stefani och på scenen höll hon ett känslomässigt tacktal – där hon valde att rikta sig till sin mor:

"Jag vill framför allt tacka min mamma, för när jag var liten sa hon: 'Du kommer inte att vara den smartaste, du kommer inte att vara den sötaste, du kommer inte att vara den mest talangfulla – men du kommer att vara speciell och unik". 

https://twitter.com/THR/status/866486102357442561

Hon fortsatte att tacka de som jobbat runt henne under hela hennes karriär:

"Jag har fått så mycket hjälp och jag har fått arbetat med de bästa personerna. Ett år jobbade jag för 25 dollar. Det har lärt mig så mycket. Men i slutändan tror jag att tur har så mycket att göra med min framgång. Jag tror att den största anledningen till min framgång är tur – och lite annat som kastades in mixen". 

Cher hyllades på sociala medier 

Efter sitt framträdande hyllades Cher även på sociala medier.

"Cher är en legend", skrev en person.

"Du är en otrolig, talangfull, inspirerande och härligt kaxig artist. Älskar dig", skrev ett annat fan. 

https://twitter.com/billboard/status/866488947328913408
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag