På Instagram delar komikern med sig av en bild där hon poserar helt naken. Foto: Steve Granitz / ALL OVER PRESS WIREIMAGEPå Instagram delar komikern med sig av en bild där hon poserar helt naken. Foto: Steve Granitz / ALL OVER PRESS WIREIMAGE
På Instagram delar komikern med sig av en bild där hon poserar helt naken. Foto: Steve Granitz / ALL OVER PRESS WIREIMAGE
Skådespelaren Reese Witherspoon är mottagaren av hälsningen. Foto: Richard ShotwellSkådespelaren Reese Witherspoon är mottagaren av hälsningen. Foto: Richard Shotwell
Skådespelaren Reese Witherspoon är mottagaren av hälsningen. Foto: Richard Shotwell

Chelsea Handlers vågade nakenbild

Publicerad

Här är Chelsea Handlers vågade grattis till vännen Reese Witherspoon.

På Instagram delar komikern med sig av en bild där hon poserar helt naken.

"Grattis på födelsedagen Reese Witherspoon", skriver Chelsea Handler på Instagram.

Chelsea Handler har vid flera tillfällen kastat kläderna i offentliga sammanhang.

Och nu skickar komikern och tv-profilen en vågad grattishälsning till vännen Reese Witherspoon.

På Instagram delar Chelsea Handler med sig av en nakenbild, där hon taggat Reese Witherspoon. På bilden poserar Chelsea Handler helt naken i vad som ser ut att vara en garderob. Komikern täcker de mer privata delarna med sin händer.

 

LÄS MER: Här poserar tv-profilen topless – stängs av

 

Sanningen bakom nakenbilden – en grattishälsning

Till bilden skriver Handler:

"Grattis på födelsedagen Reese Witherspoon", skriver hon.

Anledningen till hälsningen är Reese Witherspoons 40-årsdag.

Reese Witherspoon hade en hejdundrande födelsedagsfest på Warwick i Hollywood, skriver Daily Record. Under festligheterna uppträdde Taylor Swift.

Reese Witherspoon uppträdde själv på festen. Skådespelaren sjöng "Sweet Home Alabama" ackompanjerad av Keith Urban och hans hustru Nicole Kidman.

 

 

Happy Birthday @reesewitherspoon

Ett foto publicerat av Chelsea Handler (@chelseahandler) Mar 22, 2016 kl. 10:05 PDT

 

 

LÄS MER: Realityprofilens uppmärksammade utvik

 

Kändistätt på födelsedagsfesten

Bland gästerna fanns Jennifer Aniston och maken Justin Theroux, Courteney Cox, Matthew McConaughey med husturn Camila Alves, Robert Downey Jr och hustrun Susan Downey, Tobey Maguire och hustrun Jennifer Meyer, Jason Bateman och Kate Hudson.

Chelsea Handler har tidigare publicerat flera uppmärksammade nakenbilder. Hon blev utslängd från Instagram när hon poserade som Putin med bara bröst. 2014 poserade hon topless på en bergstopp.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag