Charlottes svåra smärta: ”Helt olidligt”

Charlotte Perrelli.
Foto: JENS CHRITIAN / EXPRESSEN/KVÄLLSPOSTEN
Charlotte Perrelli.
Foto: OLLE SPORRONG
Charlotte Perrelli.
Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTURES

Artisten Charlotte Perrelli ska bli fyrabarnsmamma om bara några veckor.

Men nu berättar hon för första gången om baksidan med graviditeten - hon har nämligen drabbats av svår foglossning. 

– Jag kan inte ligga, kan inte sitta inte stå… vad jag än gör så krampar det, skriver sångerskan på sin blogg.

Den folkkära artisten Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen ska snart bli föräldrar till en pojke. Något Charlotte själv avslöjade precis innan inspelningarna av programmet ”Så mycket bättre” som Charlotte kommer att medverka i under hösten.

Artisten skulle också ha börjat köra i gång med sin egen turné ”Flickan från Småland” under hösten men nyligen kom beskedet att artisten stoppar höstens turné och skjuter upp den till januari. Detta på grund av komplikationer med graviditeten.

Charlotte Perrelli har inte berättat några ytterliga detaljer om problemen kring sin fjärde graviditet, förrän nu. Hon har nämligen drabbats av svår foglossning. 


LÄS MER: Charlotte Perrelli stoppas av läkaren


”Benen vek sig flera gånger”

Nu berättar hon för första gången på sin blogg om den smärtan hon känner.

”Blir helt knäpp! Jade foglossning när jag väntade Alessio och nog för att det var 13 år sedan men jag kan inte minnas denna smärta”.

”Benen vek sig flera gånger. Men denna gången. Det tar aldrig slut! Det kommer på mornar, mitt i natten… när som helst” skriver sångerskan på sin blogg.

Problemet påverkar artisten mycket. Hon beskriver att smärtan hon känner är som ”fullkomlig kramp” och det strålar ner i benet.


LÄS MER: Perrellis karriär hotas – av dolda sjukdomen


”Värre än under en förlossning”

Charlotte Perrelli liknar värken med förlossningsvärkar.

”Värken är på något sätt värre än under en förlossning. Då rinner inte tårarna men det gör det nu…helt hopplöst. Är så matt och trött på detta” skriver hon och fortsätter:

”Har bälte, men för mig hjälper det inte, det blir värre av trycket då jag är så mjuk eftersom bäckenet luckrar upp… För mig känns det bara som att jag får stå ut i 20-30 min tills det släpper, fast det är helt olidligt!!! Är så trött på smärta nu”.

Nu ber hon sina läsare om tips på vad man kan göra åt smärtan.

Expressen har sökt Charlotte Perrelli som via sin agentur avböjer att kommentera ytterligare.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.