Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Charlottes relation med Sanna – stödet från maken under allsången

Inför ”Allsång på Skansen” hade Perrelli inte stått på en scen sedan Melodifestivalfinalen i mars.
Foto: OLLE SPORRONG
Charlotte Perrelli och Anders Jensen har njutit av solen i Marbella under juni och juli månad och spelat en hel del padel och tennis.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / IBL
Charlotte Perrelli med maken Anders Jensen.
Foto: Instagram.
Foto: IDA ÅKESSON / STELLA PICTURES/IDA ÅKESSON IDA ÅKESSON
Foto: OLLE SPORRONG

Charlotte Perrelli är tillbaka i Sverige efter en skön semester på spanska solkusten – och på tisdagen uppträder hon i ”Allsång på skansen”. 

Nu berättar hon om relationen med Sanna Nielsen och om familjen som är på plats. 

– Det är väl snarare så att jag kan tycka att det är lite roligt för dem att se livemusik igen, men kanske inte det roligaste att se mig, säger hon. 

Efter att ha spenderat merparten av semestern i lyxhuset i Marbella är Charlotte Perrelli, 46, tillbaka i Sverige.

På Instagram har artisten bjudit på inblickar i semesterlivet med maken Anders Jensen, 44, och familjen och nu bekräftar hon att ledigheten varit härlig, men känner också att det är kul att vara tillbaka i Sverige för att börja jobba.

– Det känns skönt. Faktum är att vi inte har gjort så där jättemycket, vi har umgåtts i familjen, spelat tennis och padel och haft det ganska soft och skönt. Vi har haft en väldigt lugn semester. När man har haft en lång ledighet och chillat på det sättet så tycker man att det ska bli superkul att komma hem och jobba och träffa kolleger.

Inför tisdagens ”Allsång på Skansen” berättar schlagerdrottningen att hon är taggad på att återigen uppträda inför publik, och att hon ser framemot att stöttas av familjen, och maken Anders Jensen, 44, på plats. En företeelse som före pandemin blivit mer och mer sällsynt.

– De har varit med så mycket genom alla år så det är inte så intressant längre. Men nu när man är lite svältfödd på den här typen av underhållning tycker alla att det är trevligt. Det är väl snarare så att jag kan tycka att det är lite roligt för dem att se livemusik igen, men kanske inte det roligaste att se mig. Men det finns ju andra artister, säger hon.

Har känt Sanna Nielsen i över 20 år

Charlotte Perrelli är tio år äldre än Sanna Nielsen, 36, ändå har de känt varandra i över 20 år.

– Vi har känt varandra länge. Jag gjorde något som heter ”Årets julkonsert” med Christer Sjögren och Örebros gospelkör, runt 1999, 2000, och då var hon med något år.

– Det är roligt för mig att ha fått följa hennes karriär, alla hennes framsteg som hon har gjort från att hon var så otroligt ung, till den framgångsrika artist hon är i dag.

Om två veckor medverkar hon i ”Lotta på Liseberg”, och efter det väntar en höst med ytterligare en klädkollektion – och en hel del resande runtom i landet.

– Jag kommer att göra en ganska omfattande turné runtom i Sverige med ett trettiotal jobb, en ganska lång och ganska stor turné med musiker som är ganska avskalad. Det ska bli roligt att möta publiken så nära igen, och det ska bli häftigt att musicera i de här avskalade och lite mindre sammanhangen igen, och just att det blir många olika platser och att man får åka runt lite.

– Det är precis innan allt startar upp. Nästa vecka börjar mina repetitioner inför showen, och då kommer saker och ting lite grann återgå till det normala.

Hur känns det här?

– Det ska bli skönt ändå. Nu kickar det i gång och man hoppas att det släpper mer och mer och att man kan återgå till det normala igen.

Pernillas pik till Hanna efter skilsmässan

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.