Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Charlotte Perrelli avslöjar – tuffa livskraschen med exet

Programledaren Renée Nyberg har ett ärligt samtal med Charlotte Perrelli i onsdagens avsnitt av ”Renées brygga”.
Foto: TV4.
Charlotte Perrelli berättar om tuffa tiden efter skilsmässan i ”Renées brygga”.
Foto: TV4.

När Charlotte Perrelli tävlade i Eurovision Song Contest fick hon veta att maken Nicola Perrelli var otrogen.

Nu berättar artisten om känslorna efter det kraschade äktenskapet – och hur hon ser på skilsmässan i dag.

– Jag kände att nej, då skiter jag i det, säger Charlotte Perrelli i ”Renées brygga”.

Samtidigt som artisten Charlotte Perrelli representerade Sverige i Eurovision Song Contest 2008 med låten ”Hero” kämpade hon med en personlig kris i kulisserna.

I onsdagens avsnitt av ”Renées brygga” berättar den folkkära artisten om hur hon lyckades prestera på topp – trots att hon samtidigt befann sig i en livskris.

– Är man lite av en vinnarskalle, och har det i sig – så slås man inte ner så jävla lätt. Utan i stället blir det kanske till och med en drivkraft till att bita ihop, säger Charlotte Perrelli i programmet.

Senare i programmet tar programledaren Renée Nyberg åter upp den ömma punkten som ändrade Charlotte Perrellis liv för alltid:

– Men du kraschade ändå där 2008 när du gått in på Eurovision-scenen och hade fått reda på att din dåvarande man var otrogen och allt det där. Hur påverkad var din tillit efter det? 

Varpå stjärnan svarar ärligt om hur otroheten påverkade henne.

– Det har nog varit svårt. Det tog många år för mig att känna att det här kan jag försiktigt testa på igen. Utan jag kände att nej, då skiter jag i det. Det var inget för mig, jag skulle vara själv, säger Charlotte Perrelli i programmet.

Vändningen för Charlotte Perrelli

Efter skilsmässan från Nicola Perrelli år 2009 har mycket hänt. Charlotte Perrelli har träffat kärleken på nytt i Anders Jensen – och paret har fått två barn tillsammans.

Trots att skilsmässan är bland det tuffaste artisten varit med om kan hon i dag se på händelsen ur ett annat perspektiv.

– För barnen är den en sorg så klart, ur en aspekt. Men ur en annan aspekt har dom blivit berikade med flera syskon, och en ny man som också är en bonusfigur i deras liv. Ibland så är det faktiskt så att det som man tror att är det värsta som händer en kanske till och med blir något positivt, säger Charlotte Perrelli i programmet.

Expressen har varit i kontakt med Charlotte Perrelli som avböjt att kommentera ytterligare.

Malena Ernman om dottern Gretas kamp mot psykisk ohälsa

Intervjuas i ”Renées brygga” – ”Kommer slåss tills jag faller ihop”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.