Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Charlotte Perrellis svåra kamp mot sin egen kropp

Charlotte Perreli. Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Charlotte Perreli har drabbats av smärtor. Foto: OLLE SPORRONG

Charlotte Perrelli blev mamma för fjärde gången för ett år sedan.

Sedan dess har Eurovision-stjärnan haft problem med smärtor i kroppen – senast i form av ett rejält ryggskott.

– Jag är lite känslig och rackig i kroppen efter sista graviditeten, säger hon.

Förra året fick Charlotte Perrelli, 45, och maken Anders Jensen, 42, sitt andra gemensamma barn – sonen Alvin. Perrelli har sedan tidigare också två barn från äktenskapet med Nicola Perrelli, 50.

En tid efter förlossningen i november fick Charlotte Perrelli problem med ryggsmärtor, något hon tidigare berättat om i en intervju med Expressen.

– Ungefär en månad efter förlossningen, alltså december, så började jag få ont i ryggen och jag har haft ont i ryggen sedan dess, sa hon då och berättade om tillfällen då hon knappt kunnat gå.

– Det är så frustrerande när man får så sjukt ont, för man blir helt hämmad.

”Hon kunde knappt gå”

Häromveckan kom problemen tillbaka. När en orolig läsare av hennes blogg frågade om hur det gått med ryggen svarade Charlotte Perrelli: ”Njae… jo jag går. Men har ont… svårt att resa sig o ställa sig upp…”

Anders Jensen berättade då för Expressen att problemen uppstod i samband med en flygresa:

– Hon kunde knappt gå. Det kom från ingenstans, sa han.

”Rackig i kroppen”

Men nu är Charlotte Perrelli lyckligtvis tillbaka på fötterna och tidigare i veckan medverkade hon under inspelningen av tv-programmet ”Carolas advent” där hon sjöng duett med Carola Häggkvist.

– Jag var dålig i kanske en vecka, en och en halv, och så har jag pallrat mig tillbaka men nu är jag fine igen, säger hon.

Charlotte Perrelli tror att det är problemen som hon hade i samband med och efter graviditeten som fortfarande spökar.

– Jag hade lite trassel med kroppen under graviditeten och så där men nu var det ett vanligt ryggskott som jag åkte på. Jag är lite känslig och rackig i kroppen efter sista graviditeten så det var väl kanske det som gjorde att det utlöstes, säger hon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.