Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Perrellis namnavslöjande – efter dramatiska förlossningen

Charlotte Perrelli Foto: JENS CHRITIAN / EXPRESSEN/KVÄLLSPOSTEN
Alvin Loui Perrelli Jensen

Charlotte Perrelli föder bara A-barn.

Angelo, Alessio, Adrian – och nu har även nyfödda lillebror fått sitt namn.

”Säg hej till vårt lilla hjärtegryn, Alvin Loui Perrelli Jensen”, skriver artisten på Instagram. 

Den 2 november födde Charlotte Perrelli, 44, sin andra gemensamma son tillsammans med maken Anders Jensen, 41. De har också sonen Adrian, 5. Sedan äktenskapet med Nicola Perrelli har artisten sönerna Angelo, 14, och Alessio, 13. Anders Jensen har dottern Izabella, 11, från sin relation med Suzanne Sjögren, 44.

Nu har den nya familjemedlemmen fått sitt namn – och även den här gången blir det ett namn som börjar på A. 

Charlotte Perrelli avslöjar själv vad den tre veckor gamla bebisen ska heta:

”Säg hej till vårt lilla hjärtegryn, Alvin Loui Perrelli Jensen #äntligenbestämtoss #babyboy#Abarn”, skriver hon på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BqjuSgzlY5L/

Inlägget är märkt med hashtaggen ”Äntligen bestämt oss”, vilket antyder att namnvalet inte har varit alldeles självklart från första stund.

 

 

Föddes med kejsarsnitt: ”Man blir trött efteråt”

Lilla Alvin föddes med planerat kejsarsnitt på grund av att Charlotte Perrelli drabbades av gravidkomplikationen Vasa Previa. Det gör att Charlotte Perrelli just nu återhämtar sig från ingreppet.

– Det har varit lite mycket och är skönt att vara hemma. Man blir trött efteråt när man gjort en bukoperation. Man tänker inte att det ska vara en stor grej, men en operation är en operation. En vanlig förlossning är ju naturligt, och kroppen är van vid att återhämta sig från det, säger hon.

Charlotte Perrelli är aktuell med sin självbiografi ”Flickan från Småland”, och beger sig efter årsskiftet ut på en konserthusturné med samma namn. Dessutom syns hon under hösten i TV4:s populära program ”Så mycket bättre”.

 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!