Charlotte Perrellis Instagram-bild har satt i gång en våg av spekulationer. Foto: SVEN LINDWALLCharlotte Perrellis Instagram-bild har satt i gång en våg av spekulationer. Foto: SVEN LINDWALL
Charlotte Perrellis Instagram-bild har satt i gång en våg av spekulationer. Foto: SVEN LINDWALL
"Mot nya äventyr" har Perrelli kommenterat sin bild med, vilket har fått fansen att spekulera vilt i vad artistern ska göra härnäst. Foto: / Skärmpdump Instagram"Mot nya äventyr" har Perrelli kommenterat sin bild med, vilket har fått fansen att spekulera vilt i vad artistern ska göra härnäst. Foto: / Skärmpdump Instagram
"Mot nya äventyr" har Perrelli kommenterat sin bild med, vilket har fått fansen att spekulera vilt i vad artistern ska göra härnäst. Foto: / Skärmpdump Instagram

Charlotte Perrellis mystiska bild får fansen att spekulera

Publicerad

Charlotte Perrelli lägger upp en bild med mystiskt budskap på sin Instagramsida.

På bilden poserar sångerskan med en klänning som fladdrar dramatiskt i vinden – något som får följarna att tro att hon ska vara med i "Let's Dance".

"Mot nya äventyr!!" skriver Perrelli och lägger till hashtaggen #exalterad.

Charlotte Perrellis senaste Instagrambild har fått stor uppmärksamhet. 

På bilden är sångerskan uppstylad till tänderna och poserar dramatiskt. Hon är klädd i höga klackar och en långklänning som fladdrar i vinden. Fotot drar osökt tankarna till den typ av bilder som brukar användas när "Let's Dance" ska marknadsföras. 

"Mot nya Äventyr!! #excited" skriver Perrelli mystiskt.

 

LÄS MER: Charlotte Perrellis nya besked – efter jobbiga tiden 

 

https://www.instagram.com/p/BfIkGWAgOs7/?hl=sv&taken-by=laperrelli

Kommentarerna strömmar in och majoriteten av gissningarna handlar om att sångerskan är klar för "Let's Dance".

"Åh, snälla säg att det är Let's Dance som väntar!? Du skulle göra succé där tror jag" skriver en av Perrellis följare.

"Hoppas hoppas!" skriver en annan.

 

LÄS MER: Charlotte Perrelli karriär hotad – av dolda sjukdomen 

 

Perrellis manager: "Stämmer inte"

Men en eventuell Let's Dance-medverkan förnekas av Charlotte Perrellis manager, Joakim Jordansson.

– Nej, det stämmer inte. Kan dementera Let's Dance. Charlotte har ständigt mycket spännande uppdrag på gång, men det är inget vi kommenterar, säger han. 

Det är sedan tidigare känt att Britt Ekland och Gunde Svan är klara för "Let's Dance". Enligt källor till Hänt ska också Martina Haag ha tackat ja till programmet.

”Let's dance” har premiär i TV4 fredag den 23 mars. 

 

LÄS MER: Charlotte Perrellis lyx i nya Åre-huset 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag