Charlotte Perrellis miljard- avslöjande – om maken

Två år av ofantlig succé för Charlotte Perrellis make Anders Jensen.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Charlotte Perrelli och Anders Jensen är svaga för lyx och spenderar mångmiljoner på exklusiva boenden och påkostade fester.
Foto: SVEN LINDWALL
Artisten sväller av lycka över makens framgångar som vd – sedan 2017 har hans företag ökat omsättningen med en miljard kronor.
Foto: ALL OVER PRESS / ALL OVER PRESS EERO HANNUKAINEN
Charlotte Perrelli.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Marbella-huset.
Foto: Celine Property Group / Celine Property Group

Charlotte Perrelli och Anders Jensen är svaga för lyx och spenderar mångmiljoner på exklusiva boenden och påkostade fester.

Artisten sväller av lycka över makens framgångar som vd – sedan 2017 har hans företag ökat omsättningen med en miljard kronor.

”Det här mina vänner är min man. Jag är otroligt stolt över honom”, berättar hon för följarna på Instagram.

Kärlekssagan mellan Charlotte Perrelli, 45, och Anders Jensen, 42, började med hans modiga drag på Facebook. Några rader i ett meddelande ledde till en dejt, och 2015 gifte sig paret och firade med en hejdundrande fest på det franska lyxslottet Château d'Esclimont.

Makarna har sedan de träffades utökat familjen med två gemensamma söner, och de bor i exklusiva Djursholm utanför Stockholm. Villan har bland annat pool och tennisbana på tomten. I somras la paret vantarna på ytterligare en lyxvilla på 800 kvadratmeter i Marbella i Spanien.

Väljer nu själv att visa maken framgång

Miljonerna spenderas i rask takt – och nu kommer förklaringen till hur paret klarar kostnaderna för sina luxuösa vanor. 

På Instagram berättar Charlotte Perrelli stolt om makens framgångar som vd för företaget Ryds bilglas.

”Det här mina vänner är min man. Jag är otroligt stolt över honom. Den utveckling som skett och som han med handfast järnvilja drivit bolaget på är helt enorm. Att öka omsättningen med 1 miljard sedan 2017.....Hatten av!”, skriver artisten.

Riskkapitalbolaget Nordic Capital köpte 90% av aktierna i Ryds bilglas i december. Försäljningen har sedan dess ökat med omkring en miljard kronor och väntas, enligt bolaget, 2019 uppgå till närmare 1,7 miljarder kronor, berättar Dagens Industri.

Anders Jensens egna ord: ”Vi påverkas”

I en intervju med tidningen berättar Anders Jensen om företagets starka tillväxt. Han menar att lagning av bilglasrutor är en smart marknad – för det kommer alltid behövas.

– Jag började plocka rutor på ett bilglaslager när jag var 19 år och har sett både upp- och nedgångar i konjunkturen. Vi påverkas till viss del av nybilsförsäljningen, men vår bransch är i övrigt väldigt okänslig. Man får sina stenskott och skador som måste lagas oavsett, säger Anders Jensen.

Expressen har sökt Charlotte Perrelli.

https://www.instagram.com/p/B335Q0qFB0r/

Kändisarna i Djursholm lyxrenoverar för miljoner

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.