Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Charlotte Perrellis julskryt – i miljonhuset

Charlotte Perrelli och maken.Foto: OLLE SPORRONG
Charlotte Perrelli.Foto: EXPRESSEN

Det lackar mot jul - och Charlotte Perrelli planerar att umgås med sin familj hela högtiden.

I en intervju med Svensk Damtidning avslöjar hon sitt lyxiga julfirande i vinterbostaden.

– Nu har vi haft möjligheten att få bygga vårt hus och det är så pass stort att vi kan vara där hela släkten i jul, säger Charlotte Perrelli i intervjun.

Charlotte Perrelli, 43, gör sig redo för julen samtidigt som resten av Sverige.

Nu berättar artisten om sitt lyxfirande med familjen i det nybyggda huset i Åre.

 

LÄS MER: Beskedet: Charlotte Perrelli stoppas nu 

 

Hon konstaterar att det blir mycket jobb under högtiden - men att hon vill prioritera att vara med familjen.

– I min familj ser vi till att träffas mycket, även om det är mycket jobb så planerar jag verkligen att ta det lugnt och vara mycket med familjen, säger Charlotte Perrelli i Svensk Damtidning.

Köpte julkulor i London

För att fullborda den lyxiga julen har Charlotte Perrelli åkt till England för att köpa julpynt, och ska fylla det nybyggda huset med glaskulor.

– Vi kommer att vara uppe i Åre och det är första julen vi är där i huset. Vi har varit där flera jular men den här är den första då vårt hus är helt klart och det ska bli otroligt härligt. Jag längtar varje dag. Jag köpte julpynt och fina glaskulor när vi var på shoppinghelg i London och det bara kiar i fingrarna att få göra julfint, säger Charlotte Perrelli i Svensk Damtidning.

 

LÄS MER: Charlotte Perrellis lyxgåva från maken – fansen hyllar 

 

Och artisten snålar inte heller med de inbjudna gästerna - alla ska med när familjen Perrelli firar jul i Åre.

– Allihopa! Mina föräldrar, min syster och så även från Anders sida. Alla får egna rum och så lagar vi mat och gör allting tillsammans. Det är en dröm som äntligen går i uppfyllelse. Vi älskar Åre hela familjen och har varit där uppe väldigt mycket. Nu har vi haft möjligheten att få bygga vårt hus och det är så pass stort att vi kan vara där hela släkten i jul.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.