Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Charlotte Perrellis första ord om förlossningen: ”Herregud”

Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Charlotte Perrelli
Foto: JENS CHRITIAN / EXPRESSEN/KVÄLLSPOSTEN
Charlotte Perrelli
Foto: OLLE SPORRONG

Charlotte Perrelli och Anders Jensen gifte sig under storslagna former på ett slott i Frankrike – nu har deras andra gemensamma barn precis kommit till världen.

Den bokaktuella artisten berättar att hon hade tappat hoppet om kärleken, men när Anders Jensen dök upp tog livet en helt ny riktning.

– Innan dess var livet rörigt, säger Charlotte Perrelli.

För tio år sedan gick Charlotte Perrelli, 44, igenom en uppslitande skilsmässa från Nicola Perrelli, 49. Hon var inställd på att leva ensam med sönerna Angelo, 14, och Alessio, 13, och trodde inte att hon skulle våga lita på en man igen.

Men julen 2011 kontaktades Charlotte Perrelli av Anders Jensen, 41, och relationen utvecklades snart till kärlek.

– Innan dess var livet rörigt. Det rullade bara på med fokus på barnen och jobbet. Men när jag träffade Anders började jag inse att det finns någonting annat i livet också. Det kan förgyllas med mer och det hade jag glömt bort. Det var en häftig känsla att få återuppleva i vuxen ålder, säger hon.Nya familjelivet med Anders

Charlotte Perrelli är aktuell med självbiografin ”Flickan från Småland”, där hon beskriver livet med Anders Jensen och den nya familj de har bildat. Även Anders Jensen hade barn sedan tidigare, dottern Izabella, 11.

Charlotte Perrelli berättar hur de har fått den nya bonusfamiljen att fungera.

– Anders har huvudansvaret för sin dotter och jag för mina pojkar från tidigare förhållande. Självklart finns man där i form av stöd från en annan vuxen, men man tar inte rollen som förälder. Mina killar har aldrig känt att de måste stressas in i att de måste älska Anders. Men i dag ser de upp till honom för att de tycker att han är en jävligt bra person med bra värderingar, säger hon.Nya bebisen

2013 utökades familjen när parets första gemensamma barn, Adrian, 5, föddes. 

Förra veckan kom glädjebeskedet att ännu en son har kommit till världen. Förlossningen var ett planerat kejsarsnitt på grund av att artisten drabbats av gravidkomplikationen Vasa Previa. 

På sin blogg har artisten efter födseln flitigt uppdaterat med bilder. I kommentarsfältet berättar hon nu också för första gången om hur hon känner sig efter förlossningen.

”Jag går som en 80 åring…. herregud! Föredrar faktiskt naturlig förlossning men kämpar m att inte klaga då jag är så vansinnigt tacksam!!!” svarar på bloggen Charlotte.

Charlotte Perrelli har tidigare berättat om den tuffa vägen till nya graviditeten. Hon har drabbats av tio missfall.

– När jag berättar hur många gånger det har hänt så kan jag tänka: ”Undrar om folk verkligen tror på mig?”, säger hon.


https://www.instagram.com/p/Bpttvx8l8FW/

Lyxiga bröllopet

I ”Flickan från Småland” berättar Charlotte Perrelli om euforin när hon och Anders Jensen gifte på ett exklusivt slott i Frankrike 2015. De hade bjudit in 120 vänner och släktingar till ceremonin där alla detaljer var påkostade och omsorgsfullt utvalda.

”Jag älskar blommor och hade köpt blomsterarrangemang för säkert en halv miljon, vilket bidrog till min närmast magiska upplevelse av vigseln. Det här var verkligen en av de lyckligaste dagarna i mitt liv”, står det i självbiografin.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.