Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Perrellis ärliga bild bakom kulisserna

Foto: OLLE SPORRONG
Foto: KARL MELANDER/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: OLLE SPORRONG

Bara dagar innan inspelningen av TV4:s "Så mycket bättre" avslöjade Charlotte Perrelli att hon är gravid med sitt fjärde barn. 

Nu visar sångerskan upp gravidmagen på sin Instagram och hon strålar av lycka.

"Allt känns väldigt bra så här långt och alla graviditetstecken är för mig väldigt positiva", skriver Charlotte Perrelli i ett sms.

Charlotte Perrelli, 43, befinner sig på Gotland och spelar in årets "Så mycket bättre". Sångerskan avslöjade att hon väntar barn med kärleken Anders Jensen, 42, innan hon åkte till Gotland. På Instagram har Perrelli lagt upp bilder när hon är tillsammans med de andra deltagarna. Nu har sångerskan även lagt upp en bild på gravidmagen, från bakom kulisserna av programmet. 

"Precis sjungit för Eric, andra dagen för oss här på ön. Tack för en härlig dag. Sovdags", skriver hon till bilden. 

https://www.instagram.com/p/Bj8RM2DgcJW/?hl=sv&taken-by=laperrelli

 

 

LÄS MER: Perrellis glädjebesked – gravid som 43-åring 

 

Charlotte Perrelli: "Känner sparkar nu"

Charlotte Perrelli har tre barn sedan tidigare och berättar att hon tidigt kände av bebisens rörelser i magen.

"Jag började känna "fladder" ganska tidigt eftersom jag varit med om flera graviditeter. Känner sparkar nu men fortfarande inte så att magen "kränger". Men väldigt skönt då jag känner att allt är som det ska" skriver hon i ett sms. 

Sångerskan avslöjade sin graviditet bara dagar innan hon begav sig till Gotland för att spela in TV4-programmet. 

"Nu vågar vi berätta. Jag är gravid och Anders och jag väntar vårt andra gemensamma barn. För mig blir det mitt fjärde." skrev Perrelli då på sin blogg

Sångerskan berättade på bloggen om den tunga tiden innan graviditeten:

"När jag förra året tre dagar innan Melodifestivalen gick igenom detta senaste gången så bestämde vi oss för att ge upp. Jag hade gått upp och ner i vikt så många gånger och kände att jag och min kropp faktiskt inte orkade mer. Pendlandet mellan hopp och förtvivlan. Så frustrerande! Det gick ett år och helt plötsligt var jag gravid igen."

Gläds åt alla graviditetstecken 

Charlotte Perrelli kom till slut i kontakt med en läkare som satte ihop en plan med medicinering för sångerskan, som resulterade i en lyckad graviditet. 

Nu gläds stjärnan åt alla graviditetstecken, även illamåendet.

"Allt känns väldigt bra så här långt och alla graviditetstecken är för mig väldigt positiva. Till och med att må illa. Eftersom jag då känner att allt är som det ska." skriver hon i ett sms. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!