Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Charlotte Perrellis akuta problem – efter tiden borta

Charlotte Perrelli.
Perrellis besök i Belgien gick inte som planerat. Foto: RONNY JOHANNESSON / KVP
Artisten fick leta sig genom belgiska staden i jakt på scenkläder. Foto: SVEN LINDWALL

Charlotte Perrelli gör spelningar utomlands, och återvänder till Belgien för första gången sedan hon tävlade i Eurovision song contest 2008.

Men återkomsten blev inte som hon hade planerat – i stället fick artisten en mardrömsstart med kaos och borttappat bagage, bara timmar före spelningen.

”Tuff start på dagen när min väska inte dök upp på bagagebandet och jag stod utan inear, utan scenkläder och skor inga hårgrejer och ingen makeup”, skriver Charlotte Perrelli på Instagram.

Charlotte Perrelli, 44, har haft en förhållandevis lugn sommar, där hon inte har turnerat med Diggiloo, och i stället haft mycket tid att umgås med familjen.

Men när artisten nu skulle uppträda i belgiska Antwerpen för första gången sedan 2008, då hon tävlade för Sverige i Eurovision song contest, så gick allt helt fel.

Charlotte Perrelli upptäckte nämligen när hon landat att hennes bagage var borta, med allt hon behöver för att göra sig redo för scenen – samtidigt som det knappt fanns några öppna affärer i staden.

”Tuff start på dagen när min väska inte dök upp på bagagebandet och jag stod utan inear, utan scenkläder och skor inga hårgrejer och ingen makeup. Dessutom stängt i hela Antwerpen och kaos med folk. Lyckats få tag på en klänning och lånat smink! Nu kör vi!”, berättar artisten på Instagram.

I ett blogginlägg förklarar Charlotte Perrelli att hon till slut lyckades hitta en öppen butik där hon kunde köpa en klänning att ha på sig till sitt framträdande, samtidigt som hon fick hittade smink hon kunde låna.

 Den kaosartade starten verkar ändå ha slutat gott – på Perrellis blogg visar hon upp bilder från sitt framträdande inför en stor belgisk publik, och på Instagram tackar hon arrangören.

https://www.instagram.com/p/B1BxaT7lSOE/

Expressen har sökt Charlotte Perrelli som hänvisar till sina sociala medier.