Charlotte Perrelli har varit på plats i London flera gånger i jakten på bröllopsklänningen. Nu avslöjar hon detaljer om hur den ser ut. Foto: PrivatCharlotte Perrelli har varit på plats i London flera gånger i jakten på bröllopsklänningen. Nu avslöjar hon detaljer om hur den ser ut. Foto: Privat

Charlotte Perrelli har varit på plats i London flera gånger i jakten på bröllopsklänningen. Nu avslöjar hon detaljer om hur den ser ut.

 Foto: Privat
Anders Jensen och Charlotte Perrelli gifter sig på ett slott i Frankrike om bara några veckor. Foto: Henrik JanssonAnders Jensen och Charlotte Perrelli gifter sig på ett slott i Frankrike om bara några veckor. Foto: Henrik Jansson

Anders Jensen och Charlotte Perrelli gifter sig på ett slott i Frankrike om bara några veckor.

 Foto: Henrik Jansson
Charlotte Perrelli. Foto: Henrik JanssonCharlotte Perrelli. Foto: Henrik Jansson

Charlotte Perrelli.

 Foto: Henrik Jansson

Charlotte Perrelli väljer prinsesslik klänning

Publicerad

Charlotte Perrelli avslöjar nu detaljerna om sin kommande brudklänning.

Stjärnan har varit i London ett par gånger och provat klänningen som kommer att bli något helt annat än när hon gifte sig 2003.

– Klänningen är ljuvare, mer prinsesslik, säger Charlotte till Expressen Söndag.

Charlotte Perrelli, 40, gifter sig i slutet av augusti med fästmannen Anders Jensen, 37, på ett slott i Frankrike.

Festen pågår i tre dagar och de gifter sig dag två.

Innan bröllopet ska Charlotte genomföra sommarens upplaga av turnéshowen Diggiloo där hon gör rekordmånga klädbyten.

Det har varit mycket hemlighetsmakeri runt Charlotte Perrellis brudklänning. Allt om Mode pratade med Charlotte när hon gjorde sin första provning av klänningen i London. Redan då var hon störtförälskad i den modell hon valt.

– De håller på att sy klänningen nu, jag kan säga att det är en icke-svensk, internationell designer. Mer jag vill inte säga mer eftersom det kan börja spekuleras i hur den ser ut, säger hon till Expressen Söndag.

– Förra gången jag gifte mig var jag gravid och hade en magiskt vacker klänning designad av Lars Wallin, tjockt tyg och långt släp. Min look var lite kunglig och jag hade en krona från Orrefors eftersom jag är född i Glasriket.

Charlotte Perrellis blogg - där skriver hon

Men den här gången ville Charlotte ha en lite modern, mer tidstypisk look.

– Den här klänningen är mer romantisk med mer spets. Den är ljuvare, mer prinsesslik. Jag vill ha lite mjukare, lite rufsigare hår. Ungdomligare fast jag är äldre. Inte så tillrättalagt, inte så perfekt utan matcha den jag är i dag, säger Charlotte till Expressen Söndag.

Det kommer att bli ett utomhusbröllop, borgerligt, även om Charlotte och Anders vigs av en präst.

– Det känns som en enorm lyx att få vara med om det en gång till. Det trodde jag aldrig. Hade man frågat mig för 20 år sedan hade jag aldrig kunnat tänka mig att gifta mig mer än en gång, Det är lätt att vara dömande och kategorisk.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag