Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Charlotte Perrelli väljer bort Diggiloo – beslutet för familjen

Charlotte Perrelli väljer bort ”Diggiloo” i år.Foto: OLLE SPORRONG
Charlotte Perrelli har tidigare varit med på ”Diggiloo”-turnén i flera år.Foto: JENS CHRISTIAN / EXPRESSEN/KVÄLLSPOSTEN
Charlotte Perrelli vill spendera mer tid med familjen, här med maken Anders Jensen.Foto: EXPRESSEN

Charlotte Perrelli väljer bort årets ”Diggiloo”-turné.

I stället vill artisten spendera den lediga tiden med barnen, något som hon inte alltid haft möjligheten att göra.

”Det här är faktiskt första sommaren på många år som jag valt att övervägande bara va ledig. Mycket tid med familjen och bara vara”, skriver Charlotte Perrelli på Instagram.

Den folkkära sångerskan Charlotte Perrelli, 44, har under många år varit en av artisterna i den populära sommarturnén ”Diggilioo”. Men i år väljer Perrelli att inte medverka i traditionen, anledningen – hon vill spendera mer tid med familjen.

Väljer bort ”Diggiloo” – för familjen

Med en lång karriär bakom sig, med flertalet medverkande i ”Melodifestivalen”, år av sommarturnéer och oändligt många spelningar har Charlotte Perrelli blivit en av våra mest folkkära svenska artister. Men yrket har i sin tur också inneburit att Perrelli själv inte alltid haft tid att spendera så mycket tid med familjen, däribland barnen Alessio, Angelo, Adrian och Alvin.

”Just nu har jag valt att vara ledig mycket och vara med mina barn, jag älskar det! Det finns och har funnits stunder där jag inte haft den möjligheten så jag njuter extra mycket nu. Känner att barnen också gör det”, skrev Charlotte Perrelli tidigare i ett meddelande.

Charlotte Perrelli: ”Kanske ett tiotal”

Men Charlotte Perrellis val att inte ta på sig för mycket bokningar innebär inte att hon är borta helt från de svenska scenerna över sommaren. På Instagram delar sångerskan en somrig bild från när hon sjöng allsång i Svenljunga.

https://www.instagram.com/p/BzfBcB_ozcN9TJyBH6WNZNMpTP0jDdsm9EZ4tg0/

I inlägget förklarar hon att det är ett av de få utvalda spelningar hon kommer göra i sommar.

”Hemma igen och Allsång i Svenljunga! Hög mysfaktor på detta gig... tack alla inblandade. Första av några få utvalda denna sommar, jag gör kanske ett tiotal”, skriver Charlotte Perrelli på Instagram och fortsätter:

”Det här är faktiskt första sommaren på många år som jag valt att övervägande bara va ledig. Mycket tid med familjen och bara vara!”

Expressen söker Charlotte Perrelli.