Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Charlotte Perrelli stoppas av läkaren

Charlotte Perrelli får inte flyga längre.Foto: JENS CHRITIAN / EXPRESSEN/KVÄLLSPOSTEN
Charlotte Perrelli med maken Anders Jensen.Foto: THOMAS ENGSTRÖM / THOMAS ENGSTRÖM EXPRESSEN

Charlotte Perrelli skulle ha åkt på semester med maken Anders Jensen – men nu stoppas artisten från att flyga.

Efter ett läkarbeslut har höggravida Perrelli belagts med flygförbud.

– Man får skjuta det lite på framtiden, säger Charlotte Perrelli.

Charlotte Perrelli, 43, är högaktuell just nu. Under sommaren har hon spelat in "Så mycket bättre", och i höst väntar hennes självbiografi "Flickan från Småland". Samtidigt är Melodifestival-stjärnan höggravid, och väntar sitt fjärde barn.

Innan den hektiska hösten hade Perrelli planerat att åka på en romantisk resa till italienska Positano med maken Anders Jensen, 41. Planer som paret nu tvingats ställa in.

Charlotte Perrelli har nämligen belagts med flygförbud, på grund av att hon är så pass höggravid. Efter ett läkarbesök stod det klart för artisten att hon inte skulle kunna flyga ner till Italien.

– Det var bara jag och Anders som skulle åka, men man får skjuta det lite på framtiden, säger Charlotte Perrelli. och konstaterar att resan kanske görs med deras kommande bebis i stället.

Charlotte Perrelli får flygförbud efter läkarbeslut

På Instagram har Charlotte Perrelli lagt upp en drömsk bild på det italienska samhället, med beskedet att hon inte får flyga.

"I helgen skulle vi åkt till Positano... Men jag har precis belagts med flygförbud pga graviditeten... sååå trist!! Men men.... det kommer fler tillfällen..." skriver Charlotte Perrelli på Instagram.

 

 

Artisten får sympatier från sina följare, som håller med om att det ser vackert ut – men att Perrelli kommer kunna åka dit en annan gång i stället.

https://www.instagram.com/p/BnDitUUAuPd/?taken-by=laperrelli

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har sedan tidigare sonen Adrian tillsammans. Perrelli har också de två sönerna Angelo och Alessio från äktenskapet med Nicola Perrelli.

 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.