Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Beskedet: Charlotte Perrelli stoppas nu

Foto: SVEN LINDWALL
Foto: ANNA-KARIN NILSSON / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSEN

Charlotte Perrelli tvingas hoppa av musikalen "Pippin" av hälsoskäl.
Röstproblemen tvingar henne till beslutet.
– Jag måste lyssna på läkaren och tänka på hälsan! meddelar sångerskan i ett pressmeddelande.

Charlotte Perrelli, 43, skulle ha spelat rollen som den unga bondänkan Catherine i musikalen "Pippin" på Malmö Opera. Föreställningen skulle ha gått av stapeln den 27 januari 2018 och spelats ända fram till april månad.

LÄS MER: Charlotte Perrellis lyxgåva från maken – fansen hyllar

Broadwaymusikalen var tänkt att bli Perrellis stora comeback på Malmö operas scen, där hon tidigare gjorde succé i rollen som presidenthustrun Evita i musikalen med samma namn.
"Jag hade verkligen sett fram emot att komma tillbaka till Malmö Opera men inser att det är inte är möjligt att genomföra en större produktion just nu. Jag måste lyssna på läkaren och tänka på hälsan. Vila och rehabilitering står på schemat kommande tiden. Jag hoppas att jag snart kan komma tillbaka till Malmö Opera i någon annan föreställning framöver" säger Charlotte i ett officiellt uttalande.

Produktionen söker ersättare

Åsa Fång, 47, känd från föreställningar som Billy Elliot och Kinky Boots, skulle spelat rollen som Pippins styvmor Fastrada. Hon går nu in i rollen som Katarina. Samtidigt letar regissören Ronny Danielsson efter en lämplig ersättare för Åsa Fång i rollen som Fastrada, meddelar produktionen i ett pressmeddelande.

Oscar Pierrou Lindé, 30, spelar huvudrollen som Pippin. Handlingen kretsar kring den unge Prins Pippins jakt på livsmål och mening.

För den som längtar efter att se Charlotte Perrelli på scen framöver, så meddelade sångerskan nyligen att hon medverkar i nästa års Diggiloo-turné.

https://www.instagram.com/p/Bb_-kRWAf64/?hl=sv&taken-by=laperrelli

LÄS MER: Charlotte Perrelli gör comeback i musikal