Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Charlotte Perrelli ställer in – efter läkarens besked

Foto: JENS CHRITIAN / EXPRESSEN/KVÄLLSPOSTEN
Foto: JENS CHRITIAN / EXPRESSEN/KVÄLLSPOSTEN
Foto: OLLE SPORRONG

Charlotte Perrelli flyttar sin turné "Flickan från Småland" – och ställer in några av konserterna.

Artisten fattade beslutet efter mötet med sin läkare.

”Jag har sett fram emot turnén enormt mycket men inser efter möte med läkare att det inte kommer gå att genomföra den som planerat”, berättar Charlotte Perrelli på sin blogg. 

Charlotte Perrelli har haft ett fullspäckat program med både "Diggiloo"-turné och inspelning av "Så mycket bättre" på TV4. Dessutom har hon förberett sin premiär för konserthusturnén "Flickan från Småland", som var planerad i november. 

Nu har Charlotte Perrelli beslutat att flytta fram turnén och premiären till januari 2019.

Sångerskan berättar i ett inlägg på sin blogg och Instagram om beslutet:

”Jag har sett fram emot turnén enormt mycket men inser efter möte med läkare att det inte kommer gå att genomföra den som planerat", berättar hon i inlägget.

Konserterna kommer att flyttas fram förutom de spelningar som skulle ha hållits i Bollnäs och Örnsköldsvik och i stället har Östersund och Sundsvall lagts till turnéplanen.

"Är glad att vi snabbt har kunnat hitta en ny fungerande turnéplan med mer eller mindre alla planerade orter och jag hoppas se er alla i början av 2019 i stället.”, berättar Charlotte Perrelli vidare.

https://www.instagram.com/p/BnQm9RFgFLx/?hl=sv&taken-by=laperrelli

Charlotte Perrelli mår bra

Det nya beslutet beror på Charlotte Perrellis graviditet – men till skillnad från tidigare graviditeter kan hon inte jobba lika länge som planerat, berättar Charlotte Perrellis agent Joakim Jordansson.

– Det är flyttat till januari till mars. Vi tog beslutet att det är lättare för alla att flytta på det. Graviditeten har inte varit lika lätt som de andra. Hon har kunnat jobba under graviditeter tidigare. Men det är ingen fara och hon mår bra, berättar han.

I helgen valde Charlotte Perrelli att berätta att hon skulle få mer ledig tid än planerat innan bebisen.

"Herregud… nu blir jag bortskämd med att var ledig. Efter en slitsam sommar av stor mage o värme så är jag nu heeelt ledig", skrev hon i helgen på bloggen och nämnde sin kommande ledighet som "ofrivillig".

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.