Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Perrelli slår tillbaka efter kritikstormen: ”Kämpar”

Charlotte Perrelli ger svar på tal efter kritiken om tiden hennes barn spenderar i solen.Foto: SVEN LINDWALL

Semesterinlägget blev inte helt uppskattat.

Efter en semester i Grekland möttes Charlotte Perrelli av kritik på bloggen. Nu svarar hon på kommentarerna efter valet med barnen.

En halvdan sommar har fått många att längta efter sol och värme. Artisten Charlotte Perrelli, 44, samlade nyligen ihop familjen och begav sig i väg. Tillsammans med maken Anders Jensen, 41, och parets fyra barn Angelo, 15, Alessio, 13, Adrian, 5, och det senaste tillskottet Alvin, drygt åtta månader, åkte artisten på en härlig semester till ett soligt Grekland. 

”Vilken makalöst skön semester vi haft. En av de bästa. Vi sökte ett ställe som hade något för alla åldrar för barnen och det fick vi. Det var prio på att barnen skulle ha det kul för då får vi oxå en toppensemester.” skriver hon i ett blogginlägg.  

Kritiken efter valet med barnen

Inlägget som Charlotte Perrelli gett rubriken ”Brunbrända barn” fick dock läsarna att reagera. Detta då några menar att barn inte bör vistas i solen.

”Brunbrända barn är inget att sträva efter. Särskilt små barn ska överhuvudtaget inte utsättas för sol. Det kan senare livet få konsekvenser i form av hudcancer”, skriver en läsare.

Försvarar sig bland kommentarerna

Charlotte Perrelli har nu valt att förvara sig och menar att läsarna delvis har rätt i vad de säger men att de inte vet exakt hur allt ligger till. 

”Jag håller Alvin i skuggan o 50 i faktor .. men han har ändå fått lite färg på. Ben o armen”, svarar Perrelli i kommentarfältet.

Bland kommentarerna föreslår även en läsare att Charlotte Perrelli skulle kunna använda solskydd till barnen i form av heltäckande kläder. Något som sångerskan helst undviker i de varmaste temperaturerna.

”Verkligen. Men sjukt varmt i 40 graders värme.. jag kämpar på med skugga!!” svarar hon.

Expressen har varit i kontakt med Charlotte Perrelli som inte har något mer att tillägga.