Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Charotte Perrelli i svår smärta – berättar nu

Charlotte Perrelli berättar att foglossningarna spökar för henne. Foto: ANNA-KARIN NILSSON / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSEN
Artisten är ute på turné med sommarshowen Diggiloo. Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTURES
Charlotte Perrelli är en av artisterna i årets säsong av TV4-programmet "Så mycket bättre". Foto: OLLE SPORRONG
Foto: JENS CHRITIAN / EXPRESSEN/KVÄLLSPOSTEN
Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTURES

Charlotte Perrelli är en hårt arbetande artist som har lärt sig att kombinera det fartfyllda artistlivet med sitt familjeliv. 

Artisten väntar nu sitt fjärde barn och turnerar runtom Sverige med showen Diggiloo - samtidigt har hon fått problem med smärtsamma foglossningar. 

– Det känns som knivhugg och när det kommer då funkar det inte att gå, och då är man ganska sängliggande, säger Charlotte Perrelli.

Charlotte Perrelli, 43, befinner sig på turné med den populära sommarshowen Diggiloo som sammanlagt har 22 föreställningar i Sverige under sommaren. Under turnén reser Perrelli med husbil och familjen är oftast med, på det viset kan hon balansera turnélivet med familjelivet. 

– Det som blir lite lidande är ju saker runtomkring. Man känner att man måste hinna hem och tvätta och allt ska plockas ut ur husbilen. Sen ska man hinna göra egna bestyr däremellan, gå till doktorn och fixa och dona. Det tar ju också tid, men det funkar, säger hon. 

Charlotte Perrelli berättar att hon inte har haft några graviditetsproblem under turnén men att hon börjar få känningar av foglossning. Nu hoppas hon att tillståndet inte kommer att förvärras.

– Mitt problem nu är att foglossningen spökar. Den är lite besvärlig för den sitter i ljumskarna på mig, framför allt på ena sidan. Det känns som knivhugg och när det kommer då funkar det inte att gå, och då är man ganska sängliggande. Jag hoppas att det inte utvecklas och blir värre, säger hon.

 

LÄS MER: Charlotte Perrelli om beslutet att börja medicinera 

 

Charlotte Perrelli har ett fullspäckat schema. I höst blir hon fyrabarnsmamma och i oktober släpper hon även den självbiografiska boken "Flickan från Småland". Nästa år firar hon 20 år som artist och hon har inga planer på att ta någon paus. 

– Jag kommer inte ta en paus. Nästa år firar jag 20 år som artist, så jag kommer definitivt inte ta en paus, säger hon. 

Charlotte Perrelli: "Man måste vara närvarande"

Charlotte Perrelli har två söner med sin före detta man, Nicola Perrelli, och 2013 fick hon en son med maken Anders Jensen. Den folkkära artisten berättar att hon aldrig har varit helt mammaledig med barnen då hon har möjligheten att styra sitt eget schema och även ta med sina barn på jobb. 

– När barnen har börjat på förskolan har jag kunnat lämna vid nio på morgonen och hämta klockan 15, för jag kan styra min tid själv. Jag tror att jag umgås mer med mina barn än vad många gör, även om det låter som att jag aldrig har varit hemma för att jag inte har plockat ut någon mammaledighet, säger hon och fortsätter:

– Jag tror inte att det sitter i att man behöver vara helt ledig för att vara mammaledig, utan det handlar om att den tiden man är med sina barn måste man vara närvarande också. 

Hur det blir när nya bebisen kommer har hon inte hunnit bestämma. Men helt ledig kommer hon inte vara. 

– Det är inget bestämt. Jag får se hur det ser ut. Jag kanske göra några jobb och så, men det är inget som är bestämt hur det blir efter bebisen kommer.

Charlotte Perrelli turnerar med Diggiloo under hela sommaren. Showen avslutas i Stockholm den 18 augusti. 

 

LÄS MER: Charlotte Perrellis erkännande om relationen med maken