Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Charlotte Perrelli akut till tandläkare i Malmö

Charlotte Perrelli under repetitionerna i Malmö på fredagen när hon skadade sin tand. Foto: Sven Lindwall

Ajaj, Charlotte.

På fredagens schlagerrepetitioner i Malmö fick sångerskan en armbåge i ansiktet - och skadade en tand.

Perrelli tvingades lämna arenan och åka akut till tandläkaren.

Charlotte Perrelli fick en smäll och skadade en tand under fredagens repetitioner inför Melodifestivalen i Malmö. Sångerskan fick åka i väg akut till tandläkaren för att åtgärda tandskadan.

– Hon fick en armbåge från en dansare. Det var en liten bit av tanden som gick av, men hon måste få det fixat, säger Perrellis pr-talesman Robert Skowronski till TT Spektra.

Han tonar också ned incidenten.

– Det är sådant som händer när det är fartfyllda dansnummer på scenen, säger han.

Charlotte Perrelli, som tävlar med låten "The girl" i Melodifestivalens fjärde deltävling, har satsat över en miljon kronor och massa energi på sitt explosiva nummer.

"För liten arena"

Sångerskan berättar för Expressens Therese Färsjö.

- Där är det klart beräknat för att vi ska kunna köra en gång till. Men jag känner att det inte är hela grejen. Det är mest att det är så mycket tid och kraft. Man håller på i fyra månader, dag och natt, 25 personer som jobbar. Man tycker ju synd om de stackarna. Annars har de jobbat helt i onödan.

- Ekonomiskt kan vi inte gå till Andra chansen. Jag hoppas mer på att åka ut än att gå till andra chansen. Och tekniskt finns det inte möjlighet att göra det här numret där, för det är för liten arena. Så om jag hamnar i andra chansen måste vi göra något helt annat. Då måste vi skala bort och göra det rätt upp och ner. Och då ­kommer det att kännas b, om man plockar bort tekniken. Så om jag får välja åker jag hellre ut. Det är inget drömscenario för mig.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.