Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Perrellis glädjebesked – gravid som 43-åring

Charlotte Perrelli visar upp ultraljudsbilden som visar att hon är gravid på Instagram. Foto: Privat
Charlotte Perrelli väntar sitt fjärde barn. Här med kärleken Anders Jensen. Foto: SVEN LINDWALL

Charlotte Perrelli är gravid med sitt fjärde barn.

På sin blogg avslöjade artisten först glädjebeskedet.

– Det ligger en frisk liten krabat där inne och sparkar och suger på tummen, skriver hon.

Schlagerlegendaren Charlotte Perrelli, 43, väntar barn tillsammans med kärleken Anders Jensen, 42. På bloggen avslöjar hon den lyckade graviditeten efter många besvikelser.

”När jag förra året tre dagar innan Melodifestivalen gick igenom detta senaste gången så bestämde vi oss för att ge upp. Jag hade gått upp o ner i vikt så många gånger och kände att jag och min kropp faktiskt inte orkade mer. Pendlandet mellan hopp och förtvivlan. Så frustrerande!”, skriver hon. 

När Expressen når henne på fredagskvällen är det en lycklig Charlotte som svarar.

 

LÄS MER: Charlotte Perrelli berättar hemligheterna i ny biografi 

 

”Känns jättebra”

– Det känns jättebra. Jag har försökt hålla det hemligt så länge jag har kunnat men nu gick det inte att göra det längre. 

I sin blogg beskriver Charlotte Perrelli den tuffa tiden och vägen till att få ett barn. Bland annat skriver hon: "Det gick ett år och helt plötsligt var jag gravid igen. Nu har vårt problem aldrig varit att jag inte kan bli gravid utan har blivit det otroligt lätt. Problemet har varit att kroppen har stött bort fostret vilket har resulterat i att det lilla hjärtat har slutat slå.”

I nuläget vill inte Charlotte gå in på fler detaljer kring den tuffa tiden som ligger bakom henne, utan vill i stället njuta av det glada beskedet.

– Nu har man gått ut med hur läget är och man kan inte göra annat än att hålla tummarna för att det går hela vägen, säger hon. 

 

LÄS MER: Charlotte Perrellis lyxgåva från maken – fansen hyllar 

 

https://www.instagram.com/p/BjxRPlAAj-_/?hl=sv&taken-by=laperrelli

I tidigare intervju har Charlotte Perelli berättat om önskningen att utöka familjen men att resan dit har varit tungt. När hon uppträdde i Melodifestivalen förra året hade hon precis fått missfall – det sjunde inom loppet av tre år.

– Nu känner jag att jag skiter i det. Nu får det vara bra. Jag känner också att jag blir ju äldre, hur gammal vill jag vara när jag skaffar barn? Jag är 42 nu, sista gången kändes det som att "hoppas det funkar, för sen struntar vi i det". Mest för att min kropp tar stryk, jag orkar inte mer. Motgångarna – när man mår illa, kräks, kissar varenda natt och går upp i vikt – allt det där och så blir det ingenting. Det är lite jobbigt. Jag har ju tre barn, jag är jätteglad och nöjd över det, sa Charlotte Perelli till Expressen förra året. 

Försöket till att skaffa fler barn innebar en blandning mellan hopp och förtvivlan, berättade hon då för Expressen.

 

LÄS MER: Charlotte Perrellis stora tragedi – med maken 

 

”Ingen idé att hänga läpp”

– Man mår dåligt när det händer, men inte i efterhand. Vi hade tyckt att det varit kul att få ett biologiskt helsyskon till Adrian. Han blir lite ensambarn eftersom det skiljer så mycket i åldrar. Vi har gjort flera försök, det hade varit fantastiskt om det hade funkat. Men jag är ingen person som tycker synd om mig själv. Okej, nu blev det så här – det är livet. Ingenting blir som man har tänkt sig. Det är jättetråkigt, men det är ingen idé att hänga läpp.

Det väntade tillskottet blir Charlotte Perelli och hennes make Anders Jensens andra gemensamma barn. Sedan tidigare har Charlotte sönerna Angelo,14 och Alessio, 12, från tidigare äktenskap.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!