Charlotte fick en son

Publicerad
Uppdaterad
Det blev en son. I går morse utökades familjen Perrelli med 3 160 gram och 49 centimeter pojke.
- Det känns jättebra och det gick väldigt fort, säger nyblivna tvåbarnsmamman Charlotte Perrelli, 31.
Charlotte Perrelli födde i går sitt andra barn. Vid halvåttatiden i går morse åkte Charlotte Perrelli och maken Nicola, 36, in till sjukhuset. Klockan 9.50 såg son nummer två dagens ljus. - Jag hann inte med några bedövningar eller någonting. Det var bara rätt in och så var det dags! säger en mycket nöjd Charlotte när Expressen når henne.

"Allt gick så bra"

När första sonen Angelo, 21 månader, kom till världen tog förlossningen 36 timmar. Lillbrorsan var ivrigare att komma ut. - Jag känner mig jättepigg. Det är så skönt att allt gick så bra, säger Charlotte. Angelo är mäkta stolt över sin nya lillebror. - Han tycker att det är jättemysigt och vill bara klappa och pussa på honom. Han håller på och dreglar ner honom! Än är det inte klart vad gossen ska heta. Det ska kluras ut under mammaledigheten. Tre veckor ska Charlotte vara ledig innan hon sätter i gång med repetitionerna av "Skönheten och odjuret" som har premiär på Göta Lejon i Stockholm den 26 december.

"Skönt att vara ledig"

- Även om det inte är så jättelång tid så känns det väldigt skönt att jag ska vara helt ledig nu, säger Charlotte. Kanske kan nytillskottet få det infekterade bråket med Nicolas familj att ta slut. Charlotte har inte haft någon kontakt med svärföräldrarna sedan de valde att bojkotta parets bröllop för två år sedan. Nu är Nicolas mamma Melina Ingrosso beredd att gräva ned stridsyxan. - Det enda jag vill är att få min familj tillbaka. Jag önskar dem all lycka till med nya barnet, säger Melina Ingrosso.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag