Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Charlies och Heddas nära relation bakom kulisserna

Duon om relationen: "Nu börjar jag nästan gråta".
Hedda Stiernstedt och Charlie Gustafsson – kända som Nina och Calle i SVT:s succéserie ”Vår tid är nu”.
Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN
Skådespelarna berättar hur de kommit varandra nära även bakom kameran.
Foto: SVT
”Vi har verkligen gjort det här tillsammans. Det har varit en resa sen första inspelningsdagen... Jag blir nästan lite rörd nu”, säger Charlie Gustafsson.
Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN

I ”Vår tid är nu” spelar Hedda Stiernstedt och Charlie Gustafsson kärleksparet Calle och Nina, som mot alla odds blir tillsammans.

Men även bakom kulisserna är skådespelarna nära vänner – och börjar nästan gråta när de hyllar varandra.

– Vi har verkligen gjort det här tillsammans. Det har varit en resa sen första inspelningsdagen... Jag blir nästan lite rörd nu, säger Charlie Gustafsson med känslosvallande röst.

De har gjort succé tillsammans som kärleksparet Calle och Nina i ”Vår tid är nu”, och med två säsonger i ryggen och en tredje på gång, har de tidigare relativt okända skådespelarna blivit välkända ansikten i hela Sverige.

– Vi gick verkligen in i det här tillsammans. Vi gjorde allting tillsammans från start till mål. Första inspelningsdagen så gav vi varandra en high five, och bara ”nu kör vi”. och det har varit så varje inspelningsdag sedan dess. För mig har Charlie varit den trygga punkten i all hysteri liksom, säger Hedda Stiernstedt.

– Saker har förändrats hela tiden, men vi har alltid haft scener ihop, fyller Charlie Gustafsson i.

Charlie Gustafsson: ”Är supertajta”

Att de två skådespelarna kommit varandra nära är det få som har missat. När Gustafsson vann pris på Kristallengalan grät han under sitt tacktal, när han tackade sin motspelerska inför publiken och tv-kamerorna.

När Charlie Gustafsson berättar om vänskapen på SVT:s pressdag reagerar han nästan likadant.

– Vi är supertajta. Vi har gjort det här i över tre år, vi är supertajta så klart. Vi har verkligen gjort det här tillsammans. Det har varit en resa sen första inspelningsdagen... Jag blir nästan lite rörd nu, säger han med känslosam röst.

Stiernstedt stöttar honom, medan hon viftar bort tårar i ögonen.

– Jag med. Jag blir så rörd varje gång jag tänker på att du började gråta på kristallen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.