Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Charlie Sheens stora livsstilsförändring

Charlie Sheen.
Foto: ENRIQUE RC, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Foto: BRETT D. COVE / SPLASH NEWS / BRETT D. COVE / SPLASH NEWS SPLASH NEWS

Här är skandalomsusade Charlie Sheens nya liv.

Efter år av missbruk av droger och alkohol har han nu drastiskt ändrat sitt liv.

Förutom att vara vegan har han även börjat träna, skriver TMZ.

Skådespelaren Charlie Sheen, 51, har länge haft problem med droger och alkohol. För två år sedan gick Sheen ut med att han testat positivt för sjukdomen HIV.

I april kom uppgifter om att "Två och en halv man"-skådespelaren Charlie Sheens hälsa förvärrats och att han vårdades hemma hos sina föräldrar dygnet runt.

– Han får vård 24 timmar om dygnet av läkare och genomgår nu en medicinsk avvänjning, sade en uppgiftslämnare då till sajten Radar Online.

Charlie Sheen har talat öppet om sjukdomen

Det var 2015 som Charlie Sheen avslöjade att han var HIV-positiv. Han har talat öppet om sin sjukdom sedan han först berättade om den 2015.

– Jag har känt till det här i fyra år. Det började med huvudvärk och migrän och svettningar i flera dagar. Jag hamnade på sjukhus akut. Jag trodde jag hade hjärntumör och att det var över. Det är tre tuffa bokstäver att höra. Det är en vändpunkt i livet, sade han då i NBC:s morgonprogram "Today".

LÄS MER: Föräldrarnas kamp för att rädda Sheen 

Har drastiskt ändrat sitt liv

Men nu ska "Två och en halv man"-stjärnan ha förändrat sitt liv drastiskt. I dag lever han tillsammans med flickvännen Julia Stambler och han uppges nu vilja leva ett hälsosammare liv. 

LÄS MER: Charlie Sheen får vård 24 timmar om dygnet 


Enligt källor till TMZ ska den 51-åriga skådespelaren vara vegan sedan två veckor. 

Förutom att undvika kött och mjölkprodukter ska han även börjat med yoga och simning för att hålla sig i form. Han ska även ta vitaminer. 

Stjärnan ska även numera undvika alkohol och verkar fast besluten om att ändra sin livstil.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.