Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Charlie Sheens och Denise Richards dotter Sami har vuxit upp – mammans hyllning

Denise Richards och Charlie Sheen var gifta.
Foto: CHRIS PIZZELLO / AP
Dottern Sami Sheen har nu vuxit upp och är 18 år.

Det stormade kring Denise Richards och Charlie Sheens skilsmässa. 

Nu har deras äldsta dotter blivit myndig och mamman har tidigare berättat att familjerelationen inte alltid är enkel. 

Nu hyllar hon dottern. 

”Jag älskar dig villkorslöst”, skriver Richards på Instagram. 

Mellan 2002 och 2006 var skådespelarna Denise Richards, 51, och Charlie Sheen, 56, ett av Hollywoods hetaste par. Tillsammans fick de två barn men det var under den andra graviditeten som Richards ansökte om skilsmässa från sin make. Dessutom ansökte hon om besöksförbud mot Sheen efter hot. Paret försökte sedan med parterapi – men förgäves. 

Vänskapen lyckades de senare lappa ihop men under senare år har familjesituationen knakat lite. Dottern Sam Sheen, som nu har fyllt 18 år, har under lång tid bott hos sin mamma. Men förra året flyttade hon i stället in till sin pappa. 

– Självklart vill jag att hon ska bo med mig, hon har ju bott med mig alla dessa år, sa Denise Richard till radioprogrammet Sirius XM och berättade att de hade en ”något ansträngd relation” just då. 

– Men jag vet att vi kommer återgå till det vanliga i framtiden, men just nu är det lite kämpigt.

Denise Richards hyllning

När dottern nu har fyllt 18 år hyllar Denise Richards henne på Instagram – och berättar för Sam Sheen hur mycket hon betyder för henne. 

”Och så plötsligt, på bara ett ögonblick blev du 18 år gammal. Grattis på födelsedagen min vackra Sami. Jag älskar dig så mycket”, skriver hon samtidigt som hon visar upp bilder på dottern. 

”Det finns så mycket mer att säga men det tar jag mellan fyra ögon. Jag älskar dig villkorslöst och jag är väldigt välsignad och tacksam över att vara din mamma. Och mormor ser ner och firar uppe i himlen. Jag älskar dig min söta Sami!”, avslutar hon.

Sami Sheen, vill precis som sina föräldrar, bli skådespelare. 

https://www.instagram.com/p/Ca5m7CnPT4A/?utm_source=ig_web_copy_link

Charlie Sheens nya liv: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.