Charlie Gustafssons och Amys olika erfarenheter

Amy Deasismont och Charlie Gustafsson blev båda kända som barn.
Foto: PELLE T NILSSON / SPA SPA | SWEDISH PRESS AGENCY
Charlie Gustafsson och flickvännen.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Charlie Gustafsson.
Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN

Charlie Gustafsson och flickvännen Amy Deasismont blev båda kända som barn. 

Nu är båda skådespelare – vilket gör att de har ännu mer gemensamt. 

Men lite har skiljt deras karriärer åt under åren. 

– Det blir mycket prat om det hemma, säger han i ”Nyhetsmorgon” på TV4. 

Skådespelaren Charlie Gustafsson, 27, har gjort succé i SVT:s generationsdrama ”Vår tid är nu”. Han blev känd redan som liten, bland annat genom roller i ”Rederiet” och ”Hjälp! Rånare!”. 

Han är tillsammans med Amy Deasismont, 27, som under sin uppväxt var känd som den populära barnartisten Amy Diamond. Men i dag har hon har lämnat popkarriären och satsar även hon på en skådespelarkarriär. Att båda två var kända som små gör att de kan känna igen flera av varandras upplevelser och erfarenheter. 

– Det vi kan mötas i och prata om är ju att jobba som liten. Sen gjorde jag rätt små roller så jag blev aldrig någon så medan hon var en barnstjärna. Så där har vi rätt olika upplevelser om det. Jag fick jobba mer i det lugna. Sen absolut är det intressant att prata om hur det var att jobba som barn, säger han i ”Nyhetsmorgon”. 

Lär av varandra

På frågan om de drar nytta av varandra i yrket säger Charlie Gustafsson att de lär sig av varandra och att skådespeleri är ett hett samtalsämne i deras hem.

– Absolut, självklart, vi båda är skådespelare och tycker om det. Så det blir mycket prat om det hemma. 

Men just nu blir det inte så mycket jobb för paret på grund av coronapandemin. 

– Jag hade planerat att vara ledig januari och februari och sen kom det här och allt ställdes in hela våren. Så det har varit konstigt, säger Gustafsson. 

Charlie Gustafsson om kändisskapet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.