Cesar Millan-fansen är bestörta. Felaktiga rapporter har nämligen kommit om att mannen som kan tala med hundar är död. Foto: Foto: Cineflix/Tv4.Cesar Millan-fansen är bestörta. Felaktiga rapporter har nämligen kommit om att mannen som kan tala med hundar är död. Foto: Foto: Cineflix/Tv4.
Cesar Millan-fansen är bestörta. Felaktiga rapporter har nämligen kommit om att mannen som kan tala med hundar är död. Foto: Foto: Cineflix/Tv4.
Cesar Millan själv gick under onsdagseftermiddagen också ut med ett eget meddelande - med hans hund som avsändare. Foto: Foto: Cineflix/Tv4.Cesar Millan själv gick under onsdagseftermiddagen också ut med ett eget meddelande - med hans hund som avsändare. Foto: Foto: Cineflix/Tv4.
Cesar Millan själv gick under onsdagseftermiddagen också ut med ett eget meddelande - med hans hund som avsändare. Foto: Foto: Cineflix/Tv4.
"Rapporter om min flockledares oväntade bortgång är gravt överdrivna. Jag kan glatt rapportera att han är säker, glad och vid god hälsa", skriver Cesar. Foto: Foto: Cineflix/Tv4."Rapporter om min flockledares oväntade bortgång är gravt överdrivna. Jag kan glatt rapportera att han är säker, glad och vid god hälsa", skriver Cesar. Foto: Foto: Cineflix/Tv4.
"Rapporter om min flockledares oväntade bortgång är gravt överdrivna. Jag kan glatt rapportera att han är säker, glad och vid god hälsa", skriver Cesar. Foto: Foto: Cineflix/Tv4.

Cesar Millan ryktades vara död – dementerar

Publicerad

Cesar Millan-fansen är bestörta.

Felaktiga rapporter har nämligen kommit om att mannen som kan tala med hundar är död.

"Snälla bekräfta att nyheten är falsk. Jag har bara en idol och det är du..." skriver ett oroligt fan på stjärnans Facebook där han själv också dementerat det hemska ryktet.

Cesar Millan, känd för sin förmåga att ta hand om bångstyriga hundar i bland annat tv-programmet "Mannen som talar med hundar", har som så många andra kändisar nu utsatts för ett falskt dödsbesked.

Det har fått fansen på stjärnans Facebooksida att reagera starkt.

"Jag hoppas att du är säker och mår bra Cesar", skriver ett fan och fortsätter:

"Snälla bekräfta att nyheten är falsk. Jag har bara en idol och det är du..."

Flera fans går också ut med lugnande besked.

"Snälla var inte oroliga! Er idol är säker", skriver en Facebookanvändare.

Försökt ta sitt liv tidigare

Cesar Millan själv gick under onsdagseftermiddagen också ut med ett eget meddelande - med hans hund som avsändare.

"Rapporter om min flockledares oväntade bortgång är gravt överdrivna. Jag kan glatt rapportera att han är säker, glad och vid god hälsa", skriver Cesar på Instagram.

Cesar Millan, även kallad "Dog whisperer", har tidigare berättat om hur han tagit sig ur de mörka perioderna i livet. 2010 hade han en tuff period, då hans hund dog och frun begärde skilsmässa. Vid tillfället tog Cesar en överdos i ett försök att begå självmord, har han berättat i en tv-dokumentär.

– Även om det var en mörk stund för mig, förstod jag att jag fortfarande behövde vara här och att jag har mycket mer att ge, sa Millan då.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag