Céline Dion tvingas till operation efter att ha drabbats av en åkomma i öronen. Foto: CHELSEA LAUREN/REX/SHUTTERSTOCK / CHELSEA LAUREN/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESCéline Dion tvingas till operation efter att ha drabbats av en åkomma i öronen. Foto: CHELSEA LAUREN/REX/SHUTTERSTOCK / CHELSEA LAUREN/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Céline Dion tvingas till operation efter att ha drabbats av en åkomma i öronen.  Foto: CHELSEA LAUREN/REX/SHUTTERSTOCK / CHELSEA LAUREN/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Céline Dion Foto: ERIC JAMISON / AP TT NYHETSBYRÅNCéline Dion Foto: ERIC JAMISON / AP TT NYHETSBYRÅN
Céline Dion Foto: ERIC JAMISON / AP TT NYHETSBYRÅN
Céline Dion Foto: DENIS GUIGNEBOURG / BESTIMAGE / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET FRANCECéline Dion Foto: DENIS GUIGNEBOURG / BESTIMAGE / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET FRANCE
Céline Dion Foto: DENIS GUIGNEBOURG / BESTIMAGE / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET FRANCE

Céline Dions oro – karriären kan krossas av sjukdomen

Publicerad

Céline Dion tvingas till operation efter att ha drabbats av en åkomma i öronen. 

Nu är stjärnan orolig för att hennes sångröst ska förstöras – det rapporterar sajten Radar Online. 

– Alla ber för henne, detta kan avsluta hennes karriär, säger en vän till Céline Dion enligt Radar Online. 

Sångerskan Céline Dion, 49, tvingades för en tid sedan att ställa in ett antal konserter då hon fått beskedet att hon måste opereras på grund av en åkomma i öronen. 

Alla artistens shower i Las Vegas mellan den 27 mars till den 18 april ställs in eftersom Céline Dion nu måste genomgå ett kirurgiskt ingrepp.

 

LÄS MER: Céline Dion berättar nu sanningen efter makens död 

 

”Jag har inte haft turen med mig på sistone” skrev sångerskan till sina fans tidigare i mars och meddelade i samband med detta att hon inte kommer att stå på scenen igen förrän i maj - detta på grund av att hon måste opereras för en åkomma i hennes mellanöra som kallas för Tuba aperta. Åkomman gör att Céline Dion har svårare att höra och det finns också en fara för hennes sångröst.

”Jag kan bara inte förstå detta. Jag vet vilken besvikelse detta är och jag är så ledsen” skrev hon.

”Céline är rädd”

Céline Dion har lidit av öronsjukdomen en längre tid. Hittills har läkarna kunnat behandla den med örondroppar men nu går det inte längre.

”Céline är rädd. Hon försöker att vifta bort det, men hon har kämpat mot denna sjukdom i 18 månader. Det sista hon vill är att gå igenom en potentiellt farlig operation” säger en uppgiftslämnare till Radar Online.

En riskabel operation

Enligt läkare så har Céline Dion all rätt att vara nervös inför operationen.

”Detta är ett hemskt tillstånd för en sångerska. Operationen är riskabel eftersom det finns en stor risk att något går fel” menar Dr. Gabe Mirkin.

– Alla ber för henne, detta kan avsluta hennes karriär, säger en vän till Céline Dion enligt Radar Online.

 

LÄS MER: Celines hemliga ritual – med döda maken 

 

2016 blev Céline Dion änka efter att hennes make, René Angélil, gick bort 73 år gammal i strupcancer. Tillsammans fick de sönerna René-Charles, 17, samt tvillingarna Eddy och Nelson, 7.

Dödsfallet tog hårt på Céline Dion och artiste har tidigare berättat att hon aldrig kysst en annan man än Réne Angélil. De träffades första gången när Céline Dion bara var 12 år, och maken var stjärnans manager genom hela hennes karriär.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag