Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Céline Dions oro – karriären kan krossas av sjukdomen

Céline Dion tvingas till operation efter att ha drabbats av en åkomma i öronen.
Foto: CHELSEA LAUREN/REX/SHUTTERSTOCK / CHELSEA LAUREN/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Céline Dion
Foto: ERIC JAMISON / AP TT NYHETSBYRÅN
Céline Dion
Foto: DENIS GUIGNEBOURG / BESTIMAGE / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET FRANCE

Céline Dion tvingas till operation efter att ha drabbats av en åkomma i öronen. 

Nu är stjärnan orolig för att hennes sångröst ska förstöras – det rapporterar sajten Radar Online. 

– Alla ber för henne, detta kan avsluta hennes karriär, säger en vän till Céline Dion enligt Radar Online. 

Sångerskan Céline Dion, 49, tvingades för en tid sedan att ställa in ett antal konserter då hon fått beskedet att hon måste opereras på grund av en åkomma i öronen. 

Alla artistens shower i Las Vegas mellan den 27 mars till den 18 april ställs in eftersom Céline Dion nu måste genomgå ett kirurgiskt ingrepp.


LÄS MER: Céline Dion berättar nu sanningen efter makens död 


”Jag har inte haft turen med mig på sistone” skrev sångerskan till sina fans tidigare i mars och meddelade i samband med detta att hon inte kommer att stå på scenen igen förrän i maj - detta på grund av att hon måste opereras för en åkomma i hennes mellanöra som kallas för Tuba aperta. Åkomman gör att Céline Dion har svårare att höra och det finns också en fara för hennes sångröst.

”Jag kan bara inte förstå detta. Jag vet vilken besvikelse detta är och jag är så ledsen” skrev hon.

”Céline är rädd”

Céline Dion har lidit av öronsjukdomen en längre tid. Hittills har läkarna kunnat behandla den med örondroppar men nu går det inte längre.

”Céline är rädd. Hon försöker att vifta bort det, men hon har kämpat mot denna sjukdom i 18 månader. Det sista hon vill är att gå igenom en potentiellt farlig operation” säger en uppgiftslämnare till Radar Online.

En riskabel operation

Enligt läkare så har Céline Dion all rätt att vara nervös inför operationen.

”Detta är ett hemskt tillstånd för en sångerska. Operationen är riskabel eftersom det finns en stor risk att något går fel” menar Dr. Gabe Mirkin.

– Alla ber för henne, detta kan avsluta hennes karriär, säger en vän till Céline Dion enligt Radar Online.


LÄS MER: Celines hemliga ritual – med döda maken 


2016 blev Céline Dion änka efter att hennes make, René Angélil, gick bort 73 år gammal i strupcancer. Tillsammans fick de sönerna René-Charles, 17, samt tvillingarna Eddy och Nelson, 7.

Dödsfallet tog hårt på Céline Dion och artiste har tidigare berättat att hon aldrig kysst en annan man än Réne Angélil. De träffades första gången när Céline Dion bara var 12 år, och maken var stjärnans manager genom hela hennes karriär.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.