Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Céline Dions blottar sin önskan – mitt i svåra sorgen: ”Inga gränser”

Här är tre av dagens största nöjesnyheter.
Foto: LARRY MARANO/SHUTTERSTOCK / LARRY MARANO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Mitt i sorgen väljer hon att hylla sin son i sociala medier – och avslöjar samtidigt sin önskan för honom.Foto: CHELSEA LAUREN/REX/SHUTTERSTOCK / CHELSEA LAUREN/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
”Det finns inga gränser,” skriver Céline Dion i sociala medier.Foto: E-PRESS/IBL

Artisten Céline Dion förlorade nyligen sin mamma.

Mitt i sorgen väljer hon att hylla sin son i sociala medier – och avslöjar samtidigt sin önskan för honom.

”Det finns inga gränser,” skriver Céline Dion i sociala medier.

Världsstjärnan Céline Dion, 51, har haft det tufft på sistone. Nyligen förlorade hon sin mamma Therese Dion. 

Trots sorgen ställde sig artisten på scenen och uppträdde samma dag som mamman gick bort.

– Jag är rätt säker på att ni har hört att min mamma har gått bort tidigare imorse. Men jag är okej. Min mamma var 92 år. Hon var sjuk under en lång tid, sa Céline Dion från scenen, enligt Female first, och fortsatte:

– Vi visste att hon inte skulle vara med oss särskilt länge till. För två dagar sedan fick jag ett samtal av sjuksköterskan som vårdade henne, och hon sa att mamma skulle lämna oss snart. Väldigt snart.

Céline Dion berättar vidare att hon var vid sin mammas sida kvällen innan hon somnade in.

– I går kväll träffade jag mina bröder och systrar i Montreal, och spenderade kvällen vid hennes sida. Vi berättade historier. Vi sjöng sånger. Vi kramade varandra. Och vi sa farväl till varandra. Vi är rätt säkra på att mamma väntade på att vi alla skulle vara samlade innan hon lämnade oss, sa Céline Dion enligt Female first.

Önskan till sonen

Samma vecka som Céline Dion förlorade sin mamma fyllde hennes son Rene-Charles år. Detta fick superstjärnan att lämna ett känslosamt meddelande i sociala medier om hur mycket hennes son betyder för henne.

”Min kära Rene-Charles, jag är så stolt över hur du för dig i livet. Du är en sann gentleman, och jag vill att du ska veta att din pappas vägledning fortsätter att stötta och skydda dig... likaså gör jag. Fortsätt vara den bästa versionen av dig själv... stark, passionerad, och vis – samtidigt som du eftersträvar alla dina drömmar i livet – det finns inga gränser! Och framför allt, ha kul!.... Din lycka, är min lycka. Jag älskar dig så mycket min kära son!” skriver Celiné Dion i sociala medier.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.