Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Céline Dions hårda dom mot Titanic – efter slutet

Leonardo Dicaprio kunde missat rollen i Titanic
Foto: KENDRICK/ABACA / STELLA PICTURES/KENDRICK/ABACA
Foto: STELLA PICTURES BESTIMAGE
Foto: OKÄND - / CANAL PLUS

Jack hade fått plats på dörren bredvid Rose i ”Titanic” – det tycker i alla fall Céline Dion, som sjunger filmens ikoniska soundtrack.

I en intervju med Jimmy Fallon konstaterar artisten att Jack Dawson borde ha hoppat upp bredvid sin älskade när skeppet sjönk.

– För det andra, så behöver han ingen inbjudan. Kom igen, gubben! Gör dig själv bekväm. Hoppa upp, du vet, säger Céline Dion i ”Tonight show starring Jimmy Fallon”.

Ända sedan storfilmen ”Titanic” kom ut 1997 har fansen diskuterat kring slutet – hade Jack Dawson verkligen behövt dö? Hade han inte fått plats bredvid Rose DeWitt Bukater på den avbrutna dörren efter att skeppet sjunkit?

I filmen för Leonardo DiCaprio, som spelar Jack Dawson, ett halvhjärtat försök att ta sig upp på dörren, men nöjer sig sedan med att ligga kvar i vattnet för att inte riskera att hans kärlek ska hamna i Ishavet själv.

Céline Dion tar Rose i försvar

Nu ger artisten bakom filmens ikoniska soundtrack ”My heart will go on” sin åsikt om filmens slut. I en intervju med Jimmy Fallon i ”Tonight show starring Jimmy Fallon” får Céline Dion kolla på en bild från filmen, där Rose filmas ovanifrån på dörren, medan Jack hänger på kanten.

– För det första, om man tittar på bilden så ser Rose nästan död eller genomfrusen ut, hon är inte helt med, okej, säger Céline Dion, och försvarar Rose i att hon inte propsar på att Jack ska ta sig upp bredvid henne.

”Kom igen, gubben”

Sen tycker artisten att det är Jack Dawsons egna ansvar att ta sig upp ur vattnet – han behöver ingen inbjudan.

– För det andra, så behöver han ingen inbjudan. Kom igen, gubben! Gör dig själv bekväm. Hoppa upp, du vet?

Samtidigt resonerar Dion kring huruvida Jack var tillräckligt stark för att ta sig upp, när han simmat i Ishavet.

– Och sen om man tänker på den här killen som är mitt i det iskalla havet och hans kropp kanske är så frusen att han inte har någon styrka.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.