Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Celine Dion ställer in shower – ska opereras

Foto: BESTIMAGE / STELLA PICTURES BESTIMAGE
Foto: HUGHES GRAHAM/CP/ABACA / HUGHES GRAHAM/CP/ABACA STELLA PICTURES

Céline Dion tvingas ställa in flera av sina kommande framträdanden.

På artistens Facebooksida skriver hon om beslutet och de öronproblem som har plågat henne den senaste tiden. Nu måste hon opereras.

”Jag har inte haft turen med mig på sistone”, skriver hon i ett meddelande till fansen.

Sångerskan Céline Dion, 49, tvingas nu att ställa in flera av sina kommande spelningar.

Enligt ett meddelande på artistens Facebook berättar nu stjärnan att hon har drabbats av problem med öronen som gör det svårt för henne att sjunga och framträda.

Alla artistens shower i Las Vegas mellan den 27 mars till den 18 april ställs in eftersom Céline Dion nu måste genomgå ett kirurgiskt ingrepp.

”Jag har inte haft turen med mig på sistone. Jag har sett så mycket fram emot att göra mina shower igen och då händer det här. Jag an inte tro att det är sant! Jag ber om ursäkt till alla som planerat att resa till Las Vegas för att se min show. Jag vet vilken besvikelse det här är, och jag är så ledsen”, skriver stjärnan på Facebook.

 

LÄS MER: Céline Dion berättar nu sanningen efter makens död 

https://www.facebook.com/celinedion/posts/10155301122981651

 

Artisten har dragits med problemen med hörseln under en längre tid, men nu har behandlingen slutat hjälpa. Därför tvingas hon nu till ingreppet i örat.

”Hon har upplevt det här tillståndet de senaste 12–18 månaderna och har varit framgångsrikt behandlat med olika öronmediciner. Under de senaste veckorna har dessa mediciner inte längre hjälpt som behandling, så hon kommer att gå igenom ett indre kirurgiskt ingrepp för att korrigera problemen”, står det i meddelandet.

 

LÄS MER: Céline Dions känsliga ord efter makens död 

 

2016 blev Céline Dion, 49, änka efter att hennes make, René Angélil, gick bort 73 år gammal i strupcancer. Tillsammans fick de sönerna René-Charles, 17, samt tvillingarna Eddy och Nelson, 7.

Dödsfallet tog hårt på Céline Dion och artiste har tidigare berättat att hon aldrig kysst en annan man än Réne Angélil. De träffades första gången när Céline Dion bara var 12 år, och maken var stjärnans manager genom hela hennes karriär.