Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Celine Dion om sorgen efter René Angélil

Celine Dion förlorade både sin make och sin bror samma vecka.
Foto: Eric Jamison
Nu berättar sångerskan för första gången om sin stora sorg efter dödsfallen – och sitt känslosamma farväl till René Angélil.
Foto: Tom Donoghue
I januari i år gick Celine Dions, 48, make René Angélil bort efter en lång kamp mot cancern.
Foto: Brock Miller

Celine Dion förlorade både sin make och sin bror samma vecka.

Nu berättar sångerskan för första gången om sin stora sorg efter dödsfallen – och sitt känslosamma farväl till René Angélil.

– När de tog honom från mig sprang jag efter bilen en stund på vägen, säger hon till People Magazine.

I januari i år gick Celine Dions, 48, make René Angélil bort efter en lång kamp mot cancern. Bara två dagar senare gick också sångerskan bror, Daniel Dion, bort i cancer.

I en öppenhjärtig intervju med den amerikanska tidningen People Magazine berättar nu Celine Dion för första gången om sorgen efter förlusterna. Sångerskan berättar att hon fick beskedet att René Angélil gått bort när hon vaknade på morgonen, efter att hans sjukvårdspersonal bett henne komma till sjuksängen där han vårdades i deras hem i Las Vegas.

– Jag stängde dörren efter mig, så att inte barnen skulle märka något. Sedan gick jag ner på knä och kysste honom. Det var det kallaste jag känt i mitt liv, men det var fantastiskt. Jag sa "Lova mig att inte oroa dig, jag mår bra, barnen har det bra, vi kommer att klara det. Du har lidit tillräckligt. Vila i frid", säger Celine Dion till People Magazine.


LÄS MER: Celine Dions make Rene Angelil är död

Celine Dion om Rene Angelils död

Det var först några timmar senare, när makens kropp hämtades från deras hem, som känslorna övermannande Celine Dion och hon bröt ihop i tårar.

– När de tog honom från mig sprang jag efter bilen en stund på vägen. Som om det var mina barn som skulle gå till skolan för första gången, säger sångerskan.


LÄS MER: Celine Dions bror har dött i cancer

Celine Dions sista ord till René Angelil

Celine Dion berättar också att hennes och René Angélils sista ord till varandra var ett telefonsamtal kvällen innan hans död där de sa att de älskade varandra.

Celine Dion och René Angélil var gifta i 20 år och har tre barn tillsammans, René-Charles, 14, och tvillingarna Nelson och Eddy, 5. De träffades första gången 1980, när hon var 12 år och han 38 år. Deras kärleksrelation började 1987 och i december 1994 gifte de sig.

René Angélil blev 73 år gammal.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.