Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Céline Dion lämnar barnen – försvarar sitt tuffa beslut

Foto: BESTIMAGE / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET FRANCE
Foto: BESTIMAGE / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET FRANCE
Foto: E-PRESS/IBL
Foto: KENDRICK/ABACA / STELLA PICTURES/KENDRICK/ABACA

Celine Dion stoppar barnen från att följa med på sin kommande turné – men tar med hundarna.

Nu berättar världsstjärnan om anledningen till sitt beslut att låta barnen stanna hemma.

– De måste fortsätta gå i skolan, det är vad som är bäst för dem, säger Celine Dion rapporterar Hollywood reporter.

Nyligen avslöjade sångerskan Celine Dion, 51, att hon beger sig ut på en omfattande turné till hösten. Hon kommer att besöka 50 städer i USA, och i samband med det släpper hon sitt nya album ”Courage” i november 2019.

Det var under en nyligen arrangerad konsertkväll som artisten avslöjade sina planer. Då passade världsstjärnan också på att berätta för publiken att hon får sällskap under turnén – av sina hundar Charlie och Bear.

– Det finns några ställen jag inte kommer kunna ta med dem till. Det är stopp som kräver att djuren hålls i karantän en period, och det skulle jag aldrig någonsin kunna utsätta dem för, säger hon rapporterar Hollywood reporter.

Dion: ”Barnen är självständiga”

Celine Dion har tre söner tillsammans med sin make Rene Angelil, som avled i cancer 2016: Rene-Charles, 18, och tvillingarna Eddy och Nelson, 8. 

Artisten berättar att barnen inte kommer att följa med på turnén, utan att de ska stanna hemma i Las Vegas medan hon är ute och reser. Celine Dion säger att hennes barn är självständiga av naturen, men att deras omsorg tillgodoses av hennes personal. 

– Förra gången jag var ute och reste så fungerade det. Då var jag borta två veckor. Vi pratade på FaceTime och jag märkte att de inte saknade mig, de hade det bra. Det faktum att de klarade sig gjorde mig stolt. Det är mitt mål – mina barn är okej, säger hon.

Celine Dion kommer hem med jämna mellanrum under hösten, och menar att barnens skolgång är anledningen till beslutet att inte ta med dem på turnén.

– De måste fortsätta gå i skolan, det är vad som är bäst för dem. Under turnén kommer jag vara borta 2-3 gånger i tvåveckorsperioder. Det kommer vara det längsta jag varit borta från dem. För mig är det mycket, säger hon.