Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Céline Dion kommer till Sverige – efter makens död

Foto: BOISSINOT JACQUES/CP/ABACA / STELLA PICTURES/BOISSINOT JACQUES/CP/ABACA
Foto: ABACA / STELLA PICTURES/ABACA

Céline Dion är ute på sin första världsturnén efter maken René Angélils bortgång 2016 – och nu avslöjas det att stjärnan kommer även till Sverige.

Den 22 augusti nästa år uppträder ”My heart will go on”-sångerskan på Friends arena i Stockholm.

Biljetter till spelningen släpps den fjärde oktober.

Det var i förra veckan som Céline Dion inledde sin världsturné ”Courage world tour”, där hon har över 50 konserter inplanerade i USA och hemlandet Kanada.

Nu står det klart att stjärnan kommer spela även i Europa – och att hon kommer till Sverige. Den 22 augusti 2020 spelar Céline Dion i Stockholm, på landets nationalarena Friends arena.

Biljetter till konserten släpps den fjärde oktober klockan 10.00.

”Courage world tour”, där Céline Dion turnerar med nya albumet ”Courage” som släpps i november, är hennes första stora turné sedan maken René Angélils bortgång i januari 2016. Céline Dion och René Angélil gifte sig 1994, och trots åldersskillnaden på 24 år, så levde paret lyckliga tillsammans fram till hans död, två dagar före sin 74-årsdag. De fick också tre barn tillsammans.

Céline Dions kamp i svåra sorgen

I intervjuer har Céline Dion berättat om kampen och den svåra sorgen efter kärlekens bortgång, och hur det tog flera år för henne att börja leva igen, och åter kunna satsa på karriären.

– Det tog ungefär tre år för mig att samla passion för att kunna fortsätta, och kraft och energi, sa hon i tv-programmet ”Today” tidigare i september.

Även om hon har hittat mening med livet igen efter de tuffa åren, så är Céline Dion inte redo att hitta en ny kärlek igen – utan fokuserar hellre på karriären.

– Jag dejtar inte. Jag är inte redo att dejta. Jag är väldigt lyckligt lottad och glad över att ha många i min närhet som får mig att skratta. Men jag saknar att bli rörd. Jag saknar att bli kramad, sa Céline Dion i intervjun.