Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Céline Dion hyllas för avklädda bilden

Céline Dion hyllas av sina följare på Instagram.
Foto: FOOTWEAR NEWS/REX/SHUTTERSTOCK / FOOTWEAR NEWS/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Céline Dion.
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

Céline Dion, 49, är en av världens största artister.

I ett nytt nummer av modetidningen Vogue Magazine poserar stjärnan naken – något som fått internet att koka.

Céline Dion, 49, är känd för sin starka röst och har en lång och framgångsrik karriär bakom sig. I det nya numret av Vogue Magazine får hennes fans dock se en annan sida av den världskända artisten.

På en bild, som delats på Vogue Magazines officiella konto på Instagram, sitter Céline Dion helt naken i en stol. Stjärnan döljer dock sina intimare delar med händer och ben.

Den avklädda bilden på Céline Dion har fått nätet att koka och i skrivande stund har den gillats nära 100 000 gånger. Bilden har också fått en mängd kommentarer.

https://www.instagram.com/p/BWHOIjtArO-/?taken-by=voguemagazine

LÄS MER: Céline Dion sjöng för sin döde man – får programledaren att gråta 

Céline Dion hyllas för avklädda bilden

Bland de 750 kommentarerna är det många som hyllar Céline Dion efter den avklädda bilden.

"Fantastiskt", skriver en person.

"Bara vackert", skriver en annan.

"Vi älskar henne", skriver en tredje.

"En drottning rätt och slätt", skriver en fjärde.

I maj uppträdde Céline Dion på Billboard-galan i USA och stal då showen med Titanic–låten ”My heart will go on”. Framförandet blev mycket känslosamt då sångerskan har ett tufft år bakom sig.

I fjol gick hennes man René Angélil bort 73 år gammal i strupcancer. Kort därpå avled hennes bror Daniel Dion, 59 år gammal, även han i sviterna av en cancersjukdom.


LÄS MER: Céline Dion om sorgen efter sin make


Under Billboard-galan kämpade Céline Dion mot tårarna när hon framförde sin ”My heart will go on". I bakgrunden visades bilder från filmen ”Titanic” med Leonardo di Caprio och Kate Winslet. Men de starka känslorna spred sig under framträdandet – och programledaren Vanessa Hudgens blev tårögd. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.