Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Cats” är ett totalt haveri – man känner sig pervers

Taylor Swift i ”Cats”.Foto: Universal Pictures / © 2019 Universal Pictures. All Rights Reserved.

Det går inte att se ”Cats” utan att känna sig förvirrat pervers. 

Till synes labila människor fångade i kattkroppar springer omkring i ett postapokalyptiskt övergivet London, och stryker sig trånande mot varandra. 

Deras skrev är viktorianskt släta, som på en naken Ken-docka, men deras tjocka svansar vibrerar å andra sidan tillräckligt exalterat för att det ska kännas som att jag bevittnar något på gränsen till orgie.

Expressen Premium

Läs Expressen Premium gratis hela sommaren

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis till den 31 juli. Premium är en tillsvidareprenumeration, efter den 31 juli betalar du 69 kr/mån. Du kan säga upp när du vill och har ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta premium - läs gratis hela sommaren” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Kihlström: Jag kör den bästa spiken i V75 själv

PREMIÄR: Missa inte Inside V75 – med Örjan Kihlström

”Husdrömmar Sicilien” – så gick det sen för Bill & Marie

Köpte hus 1700-talshus i Italien • ”Det har man inte sett i tv”

Avhoppare berättar: Livet i den slutna församlingen

”Hjärntvätt av barn” • Rektorn: ”Det här bevarar sammanhållningen”