Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Casper Janebrinks vilda fest efter skilsmässan

Anna Bergendahl bröt ihop i tårar
Foto: SVEN LINDWALL
Foto: SVEN LINDWALL
Foto: SVEN LINDWALL
Foto: JONAS EKSTRÖMER/TT / TT NYHETSBYRÅN
Casper och Helena Janebrink.
Foto: JAN WIRIDEN
1 / 8

Arvingarnas frontfigur Casper Janebrink har precis genomgått en skilsmässa med ex-hustrun Helena. 

En tuff tid har följt – men i Melodifestivalens semifinal på lördagen stod artisten på scen med ett stort leende – som även höll i sig på efterfesten.

I lördags överraskade Casper Janebrink och Arvingarna tittare med ett framträdande i Melodifestivalens semifinal.

Det var en Casper med mycket energi och ett stort leende på läpparna som syntes på scenen när bandet framförde sin hit ”Eloise” från 1993. 

Janebrink som är frontfigur i bandet berättade nyligen ut med att han genomgår en skilsmässa med ex-hustrun Helena – efter 23 år i äktenskap. 

– Det är lite upp och ner, det är mycket känslor som är inblandade så klart, sa Casper Janebrink om skilsmässan i en intervju som han och Arvingarna gjorde med Expressen några veckor efter att uppbrottet offentliggjorts. 

Bilderna från vilda efterfesten 

Efter sändningen vankades det efterfest och lika glad som artisten var på scen verkade Janebrink också vara på festen. Med armarna utsträcka och en ölflaska i högsta hugg hamnade han på bild flera gånger. Glad och dansande förgyllde han efterfesten tillammans med goda vännerna och kollegerna. 

Artisten har nyligen deltagit i programmet ”Över Atlanten”.

– En månad borta, så klart vi saknar honom massvis. Men han kommer snart, och då får vi mysa tillsammans med våra underbara barn Alice och Felix samt hundarna Rambo och Chilli så klart, sa numera ex-frun Helena till Hänt då. 

Theoz om sitt explosiva nummer: 

Så här sa artisten själv om sina chanser inför semifinalen i Melodifestivalen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.