Casper Janebrink om otroheten: ”Träffats ganska länge”

Casper Janebrink kommer att bli pappa igen i september med nya kärleken Therese Andersson.
Foto: TOMMY HOLL / IBL

Casper Janebrink väntar barn med nya kärleken Therese Andersson efter att ha skilt sig från exfrun Helena Janebrink i februari.

Nu berättar ”Arvingarna”-stjärnan att han inledde relationen med den nya kärleken redan före skilsmässan.

– Vi hade träffats ganska länge bakom kulisserna, säger han till Aftonbladet.

Det var i februari som bomben slog ner, Casper, 52, och Helena Janebrink, 44, skiljer sig efter 20 år som gifta.

I maj berättade ”Arvingarna”-stjärnan för Expressen att han väntar barn med nya kärleken, 18 år yngre Therese Andersson. Barnets beräknade födsel är i september, sju månader efter skilsmässan från Helene. I en intervju med Aftonbladet berättar Janebrink att förhållandet med Therese inleddes före skilsmässan.

– Vi hade träffats ganska länge bakom kulisserna och det är förstås alltid fel att göra så. När vi väl fick chansen att börja umgås under våren hade vi redan gått igenom så mycket som många gör i ett dejtingstadie, säger han till Aftonbladet.

Han berättar också om reaktionerna, både från fans och personer i artistens närhet.

– När man har pratat om det här med otrohet har det ju kommit ett och annat: ”jag visste inte att du var sådan, fy..”, men det händer faktiskt varje dag runtom i världen. Det är så klart det inte är schyst att vara det. Men det har trots allt varit väldigt mycket positivt också.

Casper Janebrink: Ville skilja mig förra sommaren

Casper Janebrink berättar att han och exfrun Helena i dag har en bra relation där de pratar med varandra, men tillstår också att det ”så klart varit en jobbig period med allt som har kommit fram”. 

För tidningen berättar han att de hade skilt sig även om Casper Janebrink inte hade träffat Therese Andersson.

– Ja, jag tog upp det redan förra sommaren. Då ville jag skilja mig, men kände att jag behövde ta det en vända till för att se om jag tänkte rätt. Men efter två eller tre månader kände jag att det inte fungerade. Jag hade redan tagit ett steg för långt, säger han.

Arvingarnas stöd under Caspers skilsmässa

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.