Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carters kritik mot TV4: 'Jag har mardrömmar'

"Skulle Ni som tittare känna till på vilket sätt många av programledarna och redaktionsmedarbetarna, inklusive mig själv, blivit behandlade genom åren skulle Ni troligen chockeras", skriver Lulu Carter på sin blogg.
Foto: Marie-Therese Karlberg
Björn Christiernsson sa upp sig från "Äntligen hemma".

Snickaren Björn Christiernsson sa upp sig från "Äntligen hemma" och riktar nu skarp kritik mot programmets arbetsmiljö.

På sin blogg stöttas han nu av Lulu Carter, som ryter ifrån mot programmets "mobbning och härskarteknik".

"Jag har fortfarande mardrömmar om nätterna", skriver Carter på sin blogg. 

Det är i en intervju med Aftonbladet som snickaren Björn Christiernsson riktar skarp kritk mot "Äntligen hemma".

Där berättar Björn Christiernsson om beslutet att säga upp sig i programmet. Han vittnar om en kultur med "management by fear" och kallar arbetsplatsen för "osund".

– Det viktigaste för mig var att få avsluta, vad jag skulle göra sen kändes mindre viktigt. Det var en osund arbetsplats och jag mådde inte bra, säger han till tidningen.

Nu stöttas snickaren av Lulu Carter. På sin blogg ryter tv-profilen ifrån mot programmets "mobbning och härskarteknik".


LÄS MER: Lulu Carters tar en paus från kärleken


"Skulle Ni som tittare känna till på vilket sätt många av programledarna och redaktionsmedarbetarna, inklusive mig själv, blivit behandlade genom åren skulle Ni troligen chockeras", skriver Lulu Carter på sin blogg.

Lulu Carter skriver att hon fortfarande drömmer mardrömmar som en följd av programmet.


LÄS MER: Lulu Carter om oron


"Jag har fortfarande mardrömmar om nätterna som härrör till stora delar av den perioden av mitt liv och skulle kunna skriva en tjock bok om mina egna erfarenheter. Management by fear, mobbning och härskarteknik skulle garanterat vara tre huvudingredienser"

Hon hyllar också snickaren Björn.

"Hatten av och all heder till Dig Björn. Ser fram emot att fortsatt se Dig i härliga program På TV3", skriver hon på sin blogg.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.