Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carrie Fisher uppges ha kämpat mot drogerna sista tiden

Nu berättar en nära vän till henne att hon kämpade med sina drog- och alkoholproblem åren innan hennes död.Foto: Century Fox/Rex/Shutterstock / CENTURY FOX/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Enligt uppgiftslämnare till Radaronline ska skådespelaren ha fått ett återfall vid Thanksgiving i slutet av november i år.Foto: David Edwards/Insight Media / INSIGHT MEDIA STELLA PICTURES
Carrie Fisher tillsammans med sin mamma Debbie Reynolds. Foto: Km/Fameflynet Pictures / STELLA PICTURES

Carrie Fisher dog 60 år gammal.

Skådespelaren ska ha kämpat mot drogerna under sin sista tid, enligt källor till Radaronline.

– Carrie hade ett återfall vid Thanksgiving, säger en uppgiftslämnare till Radaronline.

Skådespelaren Carrie Fisher avled efter hon fått en massiv hjärtattack under en flygning. Orsaken till den plötsliga hjärtattacken är okänd. Tidningen Daily Mail rapporterar att hennes tidigare drogberoende och problematiska förhållande till sin vikt kan ligga bakom det plötsliga sjukdomsförloppet.

Nu berättar en nära vän till henne att hon kämpade med sina drog- och alkoholproblem innan sin död.

Enligt uppgiftslämnare till Radaronline ska skådespelaren ha fått ett återfall vid Thanksgiving i slutet av november i år.

– Några av hennes vänner som jag talade med tvivlade på att hon någonsin var helt ren, då hennes läkare skrev ut medicin för att behandla hennes bipolaritet, depressionen och ångest, säger en källa till sajten.

– Jag såg henne hög som ett hus för inte så länge sedan, säger källan.

Enligt stjärnans nykterhetscoach Clancy Imislund ska Carrie Fisher ha upplevt en press när hon skulle filma den nya "Star Wars"-filmen, skriver Radaronline.

– Det fanns en press på henne när hon skulle filma den nya "Star Wars"-filmen, hon var tvungen att åka till England. Hon ringde mig varje vecka för att berätta vad som pågick, säger Clancy Imislund.

 

LÄS MER: Maria Brander: Carrie Fisher var vår största hjältinna

 

Carrie Fisher: Mest smärtsamma är besvikelsen hos ens nära och kära

Han berättar att hon hade flera personliga problem, och processen att förbli nykter var tuff.

Senare i livet ska Carrie Fisher också ha kämpat mot alkoholism, och deltagit i stödgrupper för att komma tillrätta med sitt drickande, men haft flera återfall. Hon har tidigare öppet berättat om sin kamp mot alkoholen.

– Jag har haft fyra eller fem snedsteg sedan jag startade med 12-stegsprogrammet när jag var 28 år. Det mest smärtsamma är att se besvikelsen hos ens nära och kära som dessa återfall skapar, sade hon i en intervju.

 

LÄS MER; Fem saker du inte visste om Carrie Fisher

 

Använde kokain under filminspelning

Carrie Fisher har tidigare berättat om hur hon använde droger under inspelningarna av Stjärnornas krig-trilogin i slutet av 1970-talet. Fisher har berättat att hon använde kokain i samband med inspelningen av filmerna.

– Jag gillade inte ens kola särskilt mycket, det handlade mer om att jag tog varje chans till att bli hög, sa hon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.