Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carolina Gynnings viktiga budskap i avklädda bilden

Se bilderna från vimlet.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Carolina Gynning delar med sig av ett viktigt budskap på sociala medier.

I en avklädd semesterbild skriver hon till sina följare: 

”Att älska sig själv är den största revolutionen”. 

Tv-profilen och entreprenören Carolina Gynning, 40, är känd för att vara öppenhjärtig kring sitt privatliv. Tillsammans med parhästen Carina Berg, 41, brukar hon diskutera sina livsbeslut i podcasten ”Gynning och Berg hittar sig själva”.

Och under torsdagseftermiddagen valde hon också att dela med sig av en avklädd semesterbild – där hon skriver följande budskap till sina följare.

”Att älska sig själv är den största revolutionen”.

https://www.instagram.com/p/Byp5iL6CiZ9/?utm_source=ig_web_copy_link

Sedan dess har Gynnings kommentarsfält fyllts med hjärtan och hyllningar. Hennes pojkvän Victor Philipsson lämnade en hyllnings-emoji, och stjärnkonditorn Roy Fares lämnade också en uppmuntrande kommentar. Inlägget har också fått över 8 000 gilla-markeringar.

Paret visade upp sig på Unicef-galan

Carolina Gynning visade upp sin nya kärlek på Unicef-galan – som hölls för drygt en månad sedan.

”Kändes så fint att få dela denna viktiga kväll med dig. Du gör mig så extremt lycklig. Hade inte ens kunnat drömma om att hitta någon som dig”, skrev hon på Instagram under galakvällen.

40-åringen berättade också i hennes podcast att man träffades via vänner på en restaurang – och att det mer eller mindre var kärlek vid första ögonkastet.

– Jag träffade en person och det var love at first sight. Vi hånglade efter typ en timme, och jag ville hångla efter typ åtta sekunder, berättade hon.

Societetssonen Viktor Philipson lever ett privilegierat liv, med äventyrliga resor och jakt som främsta intressen. De senaste åren har Viktor Philipson dock inte varit hemma i Sverige särskilt mycket – i stället har han tillbringat sin tid på indonesiska Lombok, grannö till Bali. Där har han varit med och byggt upp en hotellverksamhet, något som han flitigt har visat upp på Instagram.

Expressen har sökt Carolina Gynning.